Survivor'dan bordo bereli gibi kadro: Yeni isim herkesin gözünü korkuttu! Efsane isim şampiyonluk için geliyor!

Survivor'dan bordo bereli gibi kadro: Yeni isim herkesin gözünü korkuttu! Efsane isim şampiyonluk için geliyor!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor, gelecek yıl 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı, Yyarışmanın kadrosunu şimdiden açıklamaya başlarken o efsane ismin yarışmaya yeniden katıldığını açıkladı.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor' yarışması, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle ekranlara gelecek. Yarışmada yer alacak isimleri tek tek açıklayan Acun Ilıcalı, büyük bir sürprize imza attı. Acun Ilıcalı, o simin yeniden yarışmaya dahil olduğunu açıkladı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Survivor yarışması, gelecek sezon 'Survivor All Star 2024' ismiyle yayın hayatına devam edecek. Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak isimleri şimdiden açıklarken büyük bir sürprize imza attı.

EFSANE İSİM GERİ DÖNDÜ

Daha önce Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın yarışmada yer alacağını duyuran Acun Ilıcalı, bu kez efsane ismin de yarışmaya katıldığını açıkladı.

Bir döneme damgasını vuran "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katılan, daha sonrasında ise Survivor yarışmasına 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılarak dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Survivor'ın efsane ismi daha sonrasında ise sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak ekonomik olarak zorluk çektiğini vurgulayarak 'beş parasız' kaldığını açıklamıştı.

Survivor'a damga vurmuştu! Turabi Çamkıran'dan kahreden haber: Hayranları üzgün...

Turabi Çamkıran'ın bu açıklaması hayranlarını üzüntüye boğarken Acun Ilıcalı, büyük bir sürprize imza attı.

Acun Ilıcalı, Survivor'ın efsane ismi Turabi Çamkıran'ın yarışmaya yeniden katıldığını açıklayarak "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum." dedi.

Ilcalı'nın bu açıklaması yarışmanın hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN