Survivor'dan elenen Murat Eken'in eski eşi çıka çıka o isim çıktı! 4 seneyi 4 dakikada silip atmış

Survivor'dan elenen Murat Eken'in eski eşi çıka çıka o isim çıktı! 4 seneyi 4 dakikada silip atmış

Murat Eken, oyunculuk ve senaristlik yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programının eski bir ismi ve Survivor 2023 yarışmacısıdır. Eski eşinin kim olduğu ortaya çıktı. 4 sene evli kalmışlar! Ayrıntılar haberimizde...

Murat Eken, Türk televizyon ve tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. Oyunculuk ve senaristlik kariyeri boyunca birçok projede yer alan Eken, 2023 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında da yer almıştır. Ancak, yarışmadan elenmiştir.

4 YIL BOYUNCA GİZEM ÖNEN İLE EVLİ KALMIŞLAR

5

Murat Eken'in kişisel hayatı da dikkat çekmektedir. 2016 yılında, Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği oyunlarda rol aldığı dönemde, 4 yıl boyunca Gizem Önen ile birlikte olmuştur. 150 kişinin katıldığı sade bir düğün töreniyle dünya evine girmişlerdir.

Ancak, Murat Eken ve Gizem Önen arasındaki evlilik kısa sürmüş ve çift, sessiz sedasız boşanmıştır. Taraflar arasında herhangi bir tazminat talebi bulunmamaktadır. Çiftin çocukları da bulunmamaktadır.

Murat Eken'in kariyerine gelince, 2008 yılında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı sahne programında hem oyunculuk yapmış hem de senaristlik yapmıştır. Ayrıca, Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar tiyatro bölümünde eğitim almış ve çeşitli oyun ve müzikallerde rol almıştır. Dizi ve sinema filmleri projelerinde de yer almıştır.

Survivor 2023 yarışmasında yer almasıyla birlikte, Murat Eken'in hayran kitlesi genişlemiştir. Ancak, evlilik hayatındaki kısa süreli ilişkisi hakkındaki haberler de dikkat çekmiştir. Her ne kadar Murat Eken'in özel hayatıyla ilgili ayrıntılar sık sık medyada yer alsa da, oyunculuğu ve yeteneği takdir toplamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN