Survivor'dan gözyaşları içinde ayrıldı! Barış Telli'nin herkesten gizlediği sevgilisi ortaya çıktı!

Survivor'dan gözyaşları içinde ayrıldı! Barış Telli'nin herkesten gizlediği sevgilisi ortaya çıktı!

Survivor 2023 sezonunda beklenen reytingleri yakalayamayan program, son olarak Milli futbolcu Barış Telli'nin elenmesiyle devam etti. Ampute Milli Futbol Takımı oyuncusu Barış Telli, azmiyle takdir topladı ve ilham verdi. Bazı tartışmaların da odağı olan Telli, elenmesinin ardından sevgilisi Rümeysa ile ilgili detaylar en çok aranan konular arasında yer aldı. İşte haberin ayrıntıları...

Barış Telli, Survivor 2023 yarışmasından elendiği için teşekkür mesajı paylaştı. Herkese teşekkür eden Barış, insanların kaybetmeyi öğrenmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Kendisi de hayata kaybederek başlamış olsa da umudundan vazgeçmediğini belirten Barış, Survivor'a katılmanın hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Ayrıca yarışmanın kendisi için bir olimpiyat köyü gibi olduğunu ifade etti.

HÜLYA AVŞAR'IN DESTEĞİ DUYANLARI ŞAŞIRTTI

HÜLYA AVŞAR

Ampute Futbol Milli Takımı'nın başarılı sporcularından Barış Telli, 4 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu tek ayağını kaybetmişti. Ancak engeline rağmen azmi ve çalışkanlığı sayesinde atletizm yarışmalarına katılmaya başladı. Bu sırada protez bacak ihtiyacı olan Telli, Hülya Avşar'a ulaşarak yardım istemişti. Avşar da hem maddi, hem manevi hem de diplomatik olarak Telli'ye destek oldu.

Telli, Ampute Futbol Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu'na uzanırken, Avşar da kendisine yardım ettiği için mutluluk duyduğunu belirtti. "Helali hoş olsun" diyen Avşar, Telli'nin başarısından gurur duyduğunu ve doğum günü hediyesi gibi bir mutluluk yaşadığını ifade etti.

BARIŞ TELLİ'NİN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor 2023 yarışmasına katılan başarılı sporcu Barış Telli, kazandığı başarılarla birçok kişinin hayranlığını kazanmıştır. Elenmesinin ardından ise hayranları tarafından en çok aranan konulardan biri sevgilisi Rümeysa oldu. Bilinenlere göre, Rümeysa, Barış Telli'nin sevgilisidir ve Metametik Öğretmenliği yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN