Survivor’dan zengin ayrıldı artık beş parasız! Ölüm döşeğindeydi

Survivor’dan zengin ayrıldı artık beş parasız! Ölüm döşeğindeydi

Survivor serüveniyle zihinlerde yer edinen Turabi Çamkıran, bir süre ortalarda görünmüyordu. Ancak son dönemlerde, kendisi hakkında çıkan bir haberle, sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenildi. Amerika'ya yeni bir hayat kurma amacıyla yerleşen Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu...

Survivor'da iki defa şampiyon olduktan sonra yurtdışında da başarılara imza atan Çamkıran, Amerika'da yaşamını yaşamını sürdürüyordu. Çeşitli projelere katılan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şov programları hazırlığı için karma dövüş teknikleri öğrenen Turabi, bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görmüştü.

Tedavi süreci devam eden Çamkıran, 'Küçük bir talihsizlikti, atlatacağım. Daha enerjik, daha kararlı bir şekilde geri döneceğim.' demişti.

Turabi'nin son paylaşımı dikkat çekiciydi. Survivor anıları ve Acun Ilıcalı ile olan bir karesiyle kararını açıklayan yarışmacı şunları duyurdu:

3-003.jpg

'ARTIK ÇOK YORULDUM'

"Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra, beni motive edecek bir teklif gelmezse, yarış arenalarından ayrılıp emekliliğe çekiliyorum."

"Geçmişe baktığımda gurur duyacağım zaferlere imza attım. Ancak bu başarılarımın getirdiği paralar yüzünden birçok insanı kaybettim Kazandığım ödüllerin bir kısmı ailemin borçlarına, bir kısmı yakınlarımın sorunlarına ve bir kısmı da ihtiyaç sahibi arkadaşlarıma gitti."

1-020.jpg

'BİR KISMINI YEDİM, BİR KISMINI BATIRDIM'

"(Helal hoş olsun) Bir kısmını keyifle harcadım, kalanını ise yanlış yatırımlarla kaybettim. Kötü günler için ayırdığım birikimi şu anda sağlık sorunlarımı çözmek için kullanıyorum. Şükürler olsun, yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm." ifadelerini kullandı. şeklinde belirtti.

Survivor'da iki kez ve Amerika'da War of the Worlds yarışmasında bir kez zafer yaşayan Çamkıran, geleceğe dair planlarını da dile getirdi:

"Eğer bir yarışa katılırsam, kazandığım ödülü hayır işlerine aktaracağım."

"Tüm hayallerimi gerçek kıldım. Bundan sonra, uluslararası platformlarda yarışarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençler için emek vereceğim."

2-012.jpg

'ÇOK ÇALIŞIN KARDEŞLERİM'

"Yoğun bir şekilde çalışın gençler. 2024'te en az $1,000,000 ödüllü müsabakalarda yer almak istiyorsanız, hazırlıklarınıza şimdiden başlayın."

"Kısa süre içerisinde, benim rehberliğimde dünya çapında birçok yarışta şampiyonlar yetiştireceğiz. O zamana dek sağlıkla kalın."

"Merak edip soran, destek mesajları atan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Hepiniz benim için kıymetlisiniz. Hayatımda olduğunuz için minnettarım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN