Survivor'ın son yarışmacısı belli oldu: Turabi yerine sürpriz isim

Survivor'ın son yarışmacısı belli oldu: Turabi yerine sürpriz isim

Ekranların sevilen yarışma programı Surviror All Star 2024'ün son yarışmacısı da belli oldu. Daha önce yarışmada iki kere şampiyon olan Turabi Çamkıran'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmesinin ardından yerine gelecek isim açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından oyuncu Ersin Korkut'un yarışma kadrosunda yer alacağını duyurdu. İşte Survivor All Star 2024 kadrosu.

Televizyon ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor All Star'ın başlamasına aylar olsa da yarışma kadrosunda yer alacak tüm isimler belirlendi. Bu yıl SMS'in olmadığı sadece gücün ve hızın ön planda olacağı programda Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından son ismi de açıkladı.

SON YARIŞMACI ERSİN KORKUT OLDU

Acun Ilıcalı son yarışmacının, kendi sezonunda finale az bir zaman kala sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut olduğunu duyurdu.

ersin2.jpg

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz"

ersin.jpg

TURABİ YARIŞMADAN ÇEKİLMİŞTİ

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, All Star öncesi Turabi Çamkıran ile buluşmuş ve birlikte çekilen fotoğraflarını, "Geri sayım başladı" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Turabi'de hikayeyi kendi profilinde paylaşarak, "Tüm hayallerimi fazlasıyla gerçekleştirmeme vesile olduğun için, Hollywood'taki kariyerimde her zaman yanımda olduğun için ve dünyanın bir numaralı projesinde yine bana yer verdiğin için sana canı gönülden teşekkür ederim abi. Survivor gibi dev bir projede yer almak benim için her zaman bir onurdur. Çok çalışıp kafasını kullananlar için Survivor tüm hayallerin gerçekleşeceği bir yerdir. Yatanlar, vefasızlar, kansızlar ve de kafasını kullanamayanlar için sadece açlık ve zorluklarla dolu bir ada turudur" ifadelerini kullanmıştı.

turabi.jpg

İŞTE SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

1. DOĞUKAN MANÇO

2. NEFİSE KARATAY

3. MERVE AYDIN

4. YİĞİT POYRAZ

5. TURABİ

6. DAMLA CAN

7. SERCAN YILDIRIM

8. ALEYNA KALAYCIOĞLU

9. OGEDAY GİRİŞKEN

10. NAGİHAN KARADERE

11. NİHAT ALTINKAYA

12. SEDA OCAK

13. SAHRA IŞIK

14. YASİN OBUZ

15. GİZEM MEMİÇ

16. ÖZGÜR TETİK

17. FURKAN KIZILAY

18. ERSİN KORKUT

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN