"Taha Duymaz öldü" haberine açıklama! Duyan kahrolmuştu

"Taha Duymaz öldü" haberine açıklama! Duyan kahrolmuştu

Günlerdir Antakya'da ailesi ile birlikte enkaz altında olan Taha Duymaz'dan herkes haber bekliyordu. Kötü haberi Gülben Ergen verdi. Ergen, "Kaybettik" diyerek Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldığını aktardı. Duymaz'ın ablasından ise ilk açıklama geldi

Yıkıcı depremin yaşandığı Hatay'da Taha Duymaz ve ailesi de göçük altında kaldı. Günlerdir enkaz altında olduğu bilinen Duymaz'ın durumu hakkında Gülben Ergen'den herkesi kahreden bir paylaşım geldi. Duymaz'ın enkazdan sağ çıkmadığını aktaran Ergen'e ünlü fenomenin ablasından yanıt geldi.

taha-duymaz.jpg

TAHA'NIN KÖTÜ HABERİNİ GÜLBEN ERGEN VERDİ

Yaptığı yemek videoları ile kısa sürede herkesin giren Taha Duymaz, Hatay'da yaşanan depremde ailesi ile beraber enkaz altında kaldı.

duymaz1.jpg

6 gündür Taha ve ailesine yardım için sosyal medyadan çağrılar yapıldı. Gülben Ergen'den Taha ile ilgili kötü haber geldi. Ergen şunları yazdı:

"Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda ses geliyor mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedim, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı."

ASILSIZ HABERLERE İNANMAYIN

Bu iddia sonrası Taha Duymaz'ın ablasından açıklama geldi. Abla "Asılsız haberlere inanmayın, umutla bekliyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN