Taksi şoförü ünlü oyuncunun burnunu kırdı! Payitaht Abdülhamid'in yıldızı gözlerini hastanede açtı

Taksi şoförü ünlü oyuncunun burnunu kırdı! Payitaht Abdülhamid'in yıldızı gözlerini hastanede açtı

TRT ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Mısır Hidivi Fuat karakterine hayat veren 42 yaşındaki ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil'in taksi şoförü ile kavga ettiği ve çıkan arbede sırasında burnunun kırıldığı ortaya çıktı. Burnunda kırık olan Hakan Yufkacıgil'in el bileği ile parmaklarında çatlak tespit edildi.

Çemberimde Gül Oya dizisi ilen tanınmaya başlayan ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil'den kötü haber geldi. Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı Mısır Hidivi Fuat karakteri ile ekranlara gelen Hakan Yufkacıgil'in bindiği taksinin şoförü ile kavga ettiği magazin gündemine bomba gibi düştü. Arbede sırasında burnu kırılan 42 yaşındaki oyuncu Hakan Yufkacıgil'in gözlerini hastanede açtığı ortaya çıktı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ HAKAN YUFKACIGİL'İN BURNUNU KIRDI

Çemberimde Gül Oya, Pulsar, Akasya Durağı, Cesur Yürek dizileri ile televizyon izleyicilerinin karşısına çıkan Hakan Yufkacıgil Şener Şen'in başrollerinde oynadığı av Mevsimi ile kariyerini zirveye taşıyan Hakan Yufkacıgil'in Beşiktaş Ihlamurkuyu'da gece yarısı bindiği taksinin şoförü ile arasında tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Akatlar'da inmek isteyen Hakan Yufkacıgil ile taksi şoförünün arasında kısa mesafe nedeniyle kavga çıktığı iddia edildi. Şoför ünlü oyuncuyu araçtan indimek isteyince Hakan Yufkacıgil'in "Taksiden inerim ama seni de şikayet ederim" demesi üzerine arbede yaşandı. Taksiden inen Hakan Yufkacıgil'in taksinin plakasını çekmek isterken saldırıya uğradığı belirtildi. Araçtan inen taksi şoförünün oyuncunun burnunu kırdığı açıklandı.

hakan-yufkacigil-taksi-soforu.jpg

HAKAN YUFKACIGİL GÖZLERİNİ HASTANE DE AÇTI

Taksi şoförü ile Hakan Yufkacıgil arasındaki kavgayı yoldan geçen sürücüler ayırdı. Yüzüne aldığı darbenin etkisi ile kendinden geçen Hakan Yufkacıgil gözlerini hastanede açtı. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in yaptığı habere göre Hakan Yufkacıgil'in hastanede yapılanilk müdahale de el bileğinde ve parmaklarında çatlak olduğu burnunun ise kırıldığı anlaşıldı. Taksicinin hışmına uğrayan Hakan Yufkacıgil taksi şoföründen şikayetçi oldu.

hakan-yufkacigil-burnu-kirildi.jpg

2 YIL ÖNCE GÜZEL OYUNCU İLE NİKAH MASASINA OTURMUŞTU

TRT1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin yakışıklı oyuncusu Hakan Yufkacıgil, ünlü isim Duygu Yürekçe ile evlendi. Beşiktaş evlendirme dairesinde nikah masasına oturan çiftin nikah şahidi Kudret Sabancı ile oyuncu Atilla Şendil oldu. 1 Ocak 1980 yılında İstanbul'da doğan oyuncu Hakan Yufkacıgil, tiyatro hayatına Bursa Devlet Tiyatrosu'nda başladı. hocasının teşviki ile İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na başlayan Hakan Yufkacıgil, Beni Unutma, Filinta, Çemberimde Gül Oya, Uzun Yol, Eve Düşen Yıldırım, Yasak, Akasya Durağı , Payitaht Abdulhamid, Av Mevsimi gibi bir çok yapımda rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN