Tan Taşçı'dan 'ödül' isyanı: Ayıp! Hayat görüşümle zıt yapılar

Tan Taşçı'dan 'ödül' isyanı: Ayıp! Hayat görüşümle zıt yapılar

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, etik bulmadığı için uzun yıllardır ödül törenlerine katılmadığını söyleyerek bazı kurumların talebine uymadığını açıkladı. Taşçı, "Bazı kurumlar bu talebime uymayarak, özel olarak ödül vermek için davet etmeye, aday göstermeye, 'gelirseniz ödül sizin' tavırlarına devam etmekteler. Ayıp oluyor ama! Ödül törenleri, kurumların promosyon stratejileri olup, etik yapıları gereği hayat görüşümle zıt yapılardır" dedi.

Uzun yıllardır ödül törenlerine katılmayan ve aday gösterilmek istemeyen ünlü şarkıcı Tan Taşçı halen daha aday gösterilmek istenmesine isyan etti.

Ünlü şarkıcı sosyal medya paylaşımında tepkisini dile getirerek "Yine bazı kurumlar bu talebime uymayarak, özel olarak ödül vermek için davet etmeye, aday göstermeye, 'gelirseniz ödül sizin' tavırlarına devam etmekteler… Ayıp oluyor ama!" dedi.

'GELİRSENİZ ÖDÜL SİZİN TAVRI DEVAM EDİYOR'

Taşçı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ödül yapılarını etik bulmamam sebebiyle yıllardır hiç bir ödül törenine katılmıyor, verilmeye çalışılan ödülleri geri çeviriyorum. Sosyal medya duyurularına katılmamam, defalarca konu ile ilgili açıklamalar yayınlamama rağmen halen ödül törenlerinde aday gösteren kurumlara bir de iletişim ekibim aracılığı ile ulaşıp, adaylığı kabul etmediğimi, geri çekmelerini talep ediyorum. Yine bazı kurumlar bu talebime uymayarak, özel olarak ödül vermek için davet etmeye, aday göstermeye, 'gelirseniz ödül sizin' tavırlarına devam etmekteler…

'HAYAT GÖRÜŞÜMLE ZIT'

Ayıp oluyor ama! Ödül törenleri, kurumların promosyon stratejileri olup, etik yapıları gereği hayat görüşümle zıt yapılardır. Uzun zamandır katılmadım, katılmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN