'Taş Bebek' Gönül Yazar ölümden döndü: 7 gündür hastanede tedavi görüyor

'Taş Bebek' Gönül Yazar ölümden döndü: 7 gündür hastanede tedavi görüyor

'Taş Bebek' lakabıyla tanınan usta sanatçı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması nedeniyle 7 gündür hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bacağına dokunduğunda beton gibi sert olduğunu fark etmesiyle korkuyla doktora gittiğini ifade eden Yazar, ölümden döndüğünü söyledi.

Türk sanat müziği şarkıcısı ve sinema oyuncusu Gönül Yazar'dan hayranlarını üzen haber geldi. Onur Akay'ın haberine göre, 'Taş Bebek' lakabıyla tanınan usta sanatçı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması nedeniyle hastanede tedavi olduğu ortaya çıktı.

gonul-yazar.jpg

'LEBLEBİ' BÜYÜKLÜĞÜNDE PIHTI

Doktorlar, Yazar'ın bacağındaki leblebi büyüklüğündeki pıhtıyı tamamen eritmeye çalışıyor. Yedi gündür hastanede tedavi altında olan Gönül Yazar, bir bacağının beş bacak büyüklüğünde şiştiğini ve öncesinde 'geçer' diye düşünerek bir süre doktora gitmediğini ifade etti.

gonul-yazar-2.jpg

'ÖLÜMDEN DÖNDÜM'

Şişmeye devam etmesi üzerine bacağına dokunduğunu ve beton gibi sert olduğunu fark ederek korku içinde hemen hastaneye gittiğini aktaran Gönül Yazar, ölümden döndüğünü söyledi.

Usta sanatçının iğne ve ilaç tedavileri ile sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

gonul-yazar-3.jpg

2 YIL ÖNCE GÖRME YETİSİNİ KAYBETMİŞTİ

Şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar, 2022'de evinde geçirdiği kaza sonucu görme yetisini kaybetmişti. Yazar'ın geçirdiği ameliyatlar sonucu görme yetisini kazandığı öğrenilmişti.

Yazar, "Ben Yeşilçam filmindeki gibi 'görüyorum' diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık. Şimdi ne mi oldu? Çamlıca Camii'nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğdum, Sevgilerimle..." demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN