Taylor Swift'in babasına 'yumruk' suçlaması

Taylor Swift'in babasına 'yumruk' suçlaması

Taylor Swift'in babası Scott Swift'in, Avustralya'da bir fotoğrafçıya saldırdığı iddia dünyanın gündemin oturdu. Swift'in babasının Avustralya'da konser sonrası bir fotoğrafçıya saldırdığı iddia edildi.

ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift'in babası Scott Swift, Avustralya'da bir fotoğrafçıya yumruk attığı iddiasıyla gündeme geldi. Olay, Sydney Limanı'nda gerçekleşti ve şarkıcının Avustralya turnesinin son konserinin ardından yaşandı.

71 yaşındaki Scott Swift'in, 51 yaşındaki fotoğrafçı Ben McDonald'a saldırdığı belirtildi. Saldırı sonrasında McDonald'ın durumunun iyi olduğu ancak Swift'in babasından şikayetçi olduğu ifade edildi. İddiaya göre, saldırının ardından McDonald, Swift'e "saldırgan bir şekilde" yaklaşmaya çalıştı ve aynı kişiler, şarkıcının ekibinden birini suya atmakla tehdit etti.

The Guardian'da yer alan habere göre; McDonald, olayı şu şekilde aktardı:

"Yüzüme yumruk attı. 23 yıldır bu işi yapıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım, birinin babası beni hiç yumruklamamıştı." Fotoğrafçı ayrıca The Guardian'a yaptığı açıklamada, olayın yaşandığı sırada Swift'in babası olduğunu anlamadığını ifade etti.

Şarkıcı Taylor Swift ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak olay, müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Swift'in adının kırdığı rekorlarla değil, bu kez babası Scott Swift'in şiddet iddialarıyla anılmasına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN