TCDD hem KPSS"li hem KPSS'siz işçi alımı yapacak! O tarihe kadar başvuru yapan yaptı... İşte şartlar ve başvuru ekranı

TCDD hem KPSS"li hem KPSS'siz işçi alımı yapacak! O tarihe kadar başvuru yapan yaptı... İşte şartlar ve başvuru ekranı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), bünyesinde çalıştırmak üzere hem KPSS şartlı hem de KPSS şartsız işçi alımı yapacağını duyurdu. O tarihe kadar başvuru yapan yaptı, yapamayanlar ise bu şansı kaybedecek. İşte şartlar ve başvuru ekranı…

Ülke genelinde yüz binlerce insan iş ararken Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), iş alımı yapacağını duyurdu bazı alımlarda KPSS şartı aranacak etken bazı alımlarda ise aranmayacağı açıklandı. Bu kapsamda TCDD bünyesine 42 tren teşkil işçisi ve Liman İşletme Müdürlüğüne 20 gemi yükleme işçisi olmak üzere 62 işçi alınacağı açıklandı.

KPSS’Lİ VE KPSS’SİZ ALIM YAPILACAK

TCDD bünyesinde çalışmak için açılan iş ilanında 42 tren teşkil işçisi için KPSS şartı aranacak. Öte yandan 20 gemi yükleme işçisi için KPSS şartı aranmayacak.

capture-20231205164659955.jpg

Başvurular ise İŞKUR üzerinden yapılacak. 8 Aralık'a kadar başvuru süresi bulunan alıma ilişkin detaylar, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sitesinden takip edilebilecek.

TCDD İŞ İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN