Telefonu nasıl tuttuğunuz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte kişilik analizi yapan viral test

Telefonu nasıl tuttuğunuz karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor! İşte kişilik analizi yapan viral test

Telefonunuzu tutma şekliniz sizin hakkınızda ne söylüyor? Telefonunuzu nasıl tuttuğunuz, kişiliğiniz hakkında bilgi verir. Telefonunuzu tek elinizle tutmanız ne anlama geliyor? Telefonunuzu iki elinizle tuttuğunuzda kişiliğiniz sizin hakkınızda ne söylüyor? Bu haberimizde, telefonunuzu nasıl tuttuğunuza bağlı olarak kişilik özelliklerinizi keşfedin.

Teknolojinin nimetleriyle birlikte hemen hemen herkes cep telefonu kullanmaktadır. Peki telefonunuzu tutma şekliniz sizin hakkınızda ne söylüyor? Telefonunuzu nasıl tuttuğunuz, kişiliğiniz hakkında bilgi verir. Bu telefon tutma kişilik testi, ilgi alanlarınız, doğanız, davranışlarınız, güçlü yönleriniz, zayıf yönleriniz vb. hakkında çok şey söyleyebilir. Kişilik testlerini seviyorsanız, telefonunuzu tutma şeklinize bağlı olarak gizli kişilik özelliklerinizi öğrenmek için bu makaleyi okumaya devam edin.

TELEFONUNUZU NASIL TUTTUĞUNUZ, GİZLİ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR

1-009.jpg

TELEFONU TEK ELLE TUTMA VE AYNI ELİN BAŞPARMAĞINI KULLANMA

Telefonunuzu tek elinizle aynı elin başparmağını kullanarak mı tutuyorsunuz? Telefonunuzun sahip olduğu kişilik özellikleri şunları ortaya koyuyor:

Kendine güvenen, risk alan, enerjik ve uyumlu birisin. İleri görüşlüsünüz ve durum ne olursa olsun hayatta ilerlemeye her zaman heveslisiniz. Zorluklara göğüs germekten ve ödülleri toplamanıza yardımcı olacak çok çalışmaktan korkmuyorsunuz. Hedefleriniz üzerinde çalışırken bazen pervasız ve çok sinirli olabilirsiniz. Ayrıca ayrıntılara dikkat etmeyerek bir şeylere dalabilirsiniz. Başardığınız veya sahip olduğunuz her şey için oldukça iyimser ve minnettar olabilirsiniz. Ancak erteleyen, tembel veya karamsar bir partnerle birlikteyseniz, ilişkilerde zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

2-014.jpg

TELEFONU İKİ ELİNİZLE TUTMAK VE SADECE BİR BAŞ PARMAĞINIZI KULLANMAK

İşleri yapma şeklinizde disiplinli, metodik ve proaktifsiniz. İyi bir dinleyici olabilirsiniz. İnsanlar size pratik tavsiyeler için gelebilir. Sağlam ve mantıklı bir sonuca varmak için olaylara derinlemesine bakmayı seviyorsunuz. Herhangi bir karar veya eylemde bulunmadan önce de dikkatli olabilirsiniz. Bir hikayenin her iki tarafını da tartmayı ve herhangi bir şeyi tamamlamadan önce tüm riskleri değerlendirmeyi seviyorsunuz. Detaylara dikkatiniz kusursuz olabilir. Gözünüzden hiçbir şey kaçmaz. Büyük resme bakmanın yanı sıra küçük şeyleri de fark etmekte iyisiniz. Ayrıca iyi bir karakter yargıcı olabilirsiniz. Durumları değerlendirme yeteneğine sahip olabilirsiniz. İnsanların niyetlerini ve motivasyonlarını okumakta da iyisiniz. Sen güvenilir bir bireysin. İnsanlar genellikle onlara yardım etmek için size yaklaşabilir. Genelde yere basarsınız ve yere basarsınız. Varlığınız sakinlik yayıyor olabilir.

3-003.jpg

TELEFONU İKİ ELİNİZLE TUTMA VE İKİ BAŞPARMAĞINIZI KULLANMA

Genellikle yüksek enerji seviyelerine sahipsiniz. Kendinizi nasıl sunduğunuzda veya düşüncelerinizi nasıl dile getirdiğinizde de iddialısınız. Ayrıca değişikliklere son derece uyumlu olabilirsiniz. Değişimi incelikle karşılarsınız. Çoklu görevde iyi olabilirsiniz. Bu, aynı anda birden fazla projeyi üstlenmenize, farklı düşünceleri işlemenize ve yapılacaklar listenizi kontrol etmenize yardımcı olur. Muhtemelen son derece rekabetçi ve talepkar sektörlerde çalışabilir veya keyfini çıkarabilirsiniz. Zamana çok değer veriyorsun. Bir gün içinde yapmak istediklerinizi yapmak için 24 saatin yeterli olmadığını düşünürken de kendinizi bulabilirsiniz.

4-002.jpg

BİR ELİNİZLE TELEFONU TUTARKEN DİĞER ELİNİZİN İŞARET PARMAĞINI KULLANIN

Sezgisel, kibar ve akıllısın. Aktif bir beynin var. Zeka ve olgunluk seviyeniz yüksek. Nadiren aceleyle hareket edersiniz. Herhangi bir eylemde bulunmadan önce her şeyi derinlemesine düşünme eğilimindesiniz. Ayrıca çocuk oyuncağı da değilsin. Genellikle kendi deneyimleriniz aracılığıyla bilgelik ve bilgiyle dolusunuz. Ayrıca yüksek bir yaratıcı IQ'nuz olabilir. Beyin fırtınası sürecinden zevk almayı seviyorsunuz. Bulmacaları, zeka oyunlarını, optik illüzyonları vb. çözmekte iyi olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar enerjinizi düşürmeye çalıştıklarında bile sakin kalmanıza yardımcı olan kalın bir deri geliştirmiş olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN