Televizyon sunucusu canlı yayında bayıldı

ABD merkezli bir televizyon kanalında hava durumunu sunan Alissa Carlson Schwart, canlı yayında bayıldı. Olayın ardından açıklama yapan Schwart, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirirken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

ABD’nin Los Angeles eyaletinde bulunan CBS Los Angeles televizyonunda, Meteoroloji Uzmanı Alissa Carlson Schwartz, canlı yayında bilincini kaybetti. Hava durumu programını sunan Schwartz'ın aniden yere yığıldığı görüntüler, sosyal medyada viral oldu.

Sabah erken saatlerde yapılan hava durumu programını sunan Schwartz, bir anda bilincini kaybetti. Olayın ardından reklama giren kanal daha sonra canlı yayına dönmedi. Schwartz, daha sonra yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir