Terazi ve Aslanlar ofiste tartışmalar yaşayabilir

Terazi ve Aslanlar ofiste tartışmalar yaşayabilir

Günlük burç yorumlarında 18 Mart Cuma günü Terazi ve Aslanlar ofiste tartışmalar yaşayabilir. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, evde partneriniz için hazırladığınız bazı aktiviteleri ele verecek ve görünüşe göre sürprizinizin ortaya çıkması sizi hayal kırıklığına uğratacak.

Bunu ortaya çıkaran kişiye karşı oldukça sert davranmanız muhtemeldir. Bunun üzerinde çok fazla durmamaya çalışın, çünkü durumu yanlış anlamış olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Küçük bir takıntınız bugün yüzeye çıkacak ve teknik olarak sizi herkesten daha iyi tanıyan partnerinizi bile şaşırtacak.

Yakın geleceğe ufak da olsa bir açıdan çok ilgilisiniz ve bu, şu anda yapmaya çalıştıklarınızla ilgili bazı düşüncelerinizi engelliyor. Bu konuda rahatlamanız istenecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mali güvenliğinizi güçlendirmeyi amaçlayan herhangi bir eylem için iyi bir gün. Görünüşe göre bu tür faaliyetlere odaklanıyorsunuz ve tercihlerinizle çok gurur duyuyorsunuz.

Alabileceğiniz her türlü yardım ve tavsiyeye açık olmalısınız. Birilerinden yardım veya tavsiye istemeyi kişisel bir eksiklik olarak algılamamalısınız. Bunun dışında, fiziksel egzersiz için de harika bir gün.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Aşk hayatınıza her şeyden daha fazla odaklandığınız bu Cuma romantik bir gün olacak. Karşınızdakine karşı çok sabırlısınız ama bu güzel tavrınızın bile bir sınırı var.

Ondan tam olarak ne beklediğinizi söylerseniz daha çekici olduğunuzu fark edeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cuma ofiste tartışmalarla dolu bir gün olacak. Bazı seçimleriniz konusunda çok inatçısınız ve iç gözlemci olarak aslında en iyi sonuca ulaşacağınızı görebilirsiniz.

Ancak yine de, gerektiğinde bazı değişiklikler yapmaya hazırlıklı olmalısınız, çünkü başkalarının desteğine ihtiyaç duyacak ve onu uygulamak için planlarınızda değişikliğe gitmeniz gerekecek.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cuma, sezginiz muhtemelen bir tür fırsatı geri çevirmenize neden olacak ve zaman geçtikçe bu konuda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yine de tercihinizden şüphe ettiğinizi fark edebilirsiniz.

Bu Cuma, herhangi bir karar vermeden önce araştırmanızı yapmanız konusunda ders niteliğinde olmalıdır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İş yerinde bazı doğal eğilimlerinizle savaşıyorsunuz ve ulaştığınız sıkıntı düzeyi ne olursa olsun kendinizi yumuşatmaya çalışıyorsunuz.

Ofiste yeterince sorumluluk almayan ancak diğer her şeyi hızlı bir şekilde tartışan insanlarla uğraşıyor gibi göründüğünüz bu Cuma zor geçecek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Partnerinizle aynı ruh halinde değilsiniz ve bu muhtemelen bir konuda sizi çatışmaya sürükleyecektir.

Buna ek olarak, ikinizin de yoğun geçen iki günün ve genel olarak zorlu bir haftanın ardından geldiğiniz gerçeğini de eklemek gerekirse, mutlaka bir felakete giden senaryo var. Bunun zorluk düzeyini azaltmak için yapabileceğiniz tek şey biraz taviz vermektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok stresli bir Cuma sizi bekliyor, çünkü hafta boyunca stres seviyeniz yükseldi ve bunun patlama anı bugün.

Neyse ki, gün oldukça hızlı geçecek ve evde dinlenme şansınız olacak. Bu akşam sizin için olabildiğince rahat olmalı.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cuma günü işinizde bazı önemli aşamaları atlamaya çalışıyorsunuz ve bunu halledebilecek gibi de görünmüyorsunuz.

Belki bu hedefi ilk belirlediğinizde çok dikkatli değildiniz ve şimdi bunun için yeterli zamanınızın olmadığını fark ediyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Romantik yaşamınızla ilgili konularda çok ciddi görünüyorsunuz ve partnerinize kendinizin taşıdığı düzeyde sorumluluk yükleme eğilimindesiniz.

Bu ne yazık ki yaptığınız işin tüm eğlencesini ve çekiciliğini alıyor. Belki de bazı şeylerin kontrol edilemeyeceğini kabul ederek sadece en iyisini ummalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Ne söylediğinize ne vaat ettiğinize ve daha da fazlası, bu Cuma ne imzaladığınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz. İyi bir ruh halindeyken, dünyanın avucunuzun içinde olduğuna ve yapabileceklerinizi abartma eğiliminde olacağına inanıyor gibisiniz.

Böyle devam ederseniz verdiğiniz tüm sözleri yerine getirmeye sıra geldiğinde başınızdan kaynar sular dökülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN