Teşhircilik yapmıştı! Esra Erol'da Tiktok için ağızları açık bırakan sözler: "Pavyona döndü!"

Teşhircilik yapmıştı! Esra Erol'da Tiktok için ağızları açık bırakan sözler: "Pavyona döndü!"

ATV nin sevilen gündüz kuşağı programını sunan Esra Erol, bir çok insanın tuhaf hareketler sergilediği TikTok için ağızları açık bırakan söylemlerde bulundu. Özellikle de son olarak teşhircilik olayından sonra gündemin en tartışmalı konusu haline gelen TikTok için “pavyona döndü” diyerek tepkisini belirtti.

“Laz kızı" lakaplı 35 yaşındaki G.D TikTok için çektiği videolarda göğüslerini açarak insanlarla sohbet etmişti. Bu tarz yayınlarla 100 bin lira topladığı iddia edilen kadın, yaptığı yayınlardan dolayı gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Lakin bu tarz olayların yaşandığı sosyal mecraya ilişkin eleştiriler gelmeye devam ediyor. Son olarak Esra Erol’un tepkisi gündem oldu. Programı esnasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ESRA EROL’DAN TİKTOK ÇIKIŞI

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programın ünlü sunucusu Esra Erol, özellikle de son olaylardan sonra dayanamayarak TikTok uygulamasına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu uygulamadan tiksindiği belirten Erol, "TikTok’tan tiksiniyorum. Çünkü orası bir pavyona döndü" dedi. Ayrıca bu uygulamanın artık bir kısıtlamaya tabii tutulması gerektiğini söyledi.

yeni-proje-13.jpg

CANLI YAYINDA BEDENİNİ SERGİLEDİ

“Laz kızı” kullanıcı adı ile TikTok hesabından canlı yayın yapan G.D. Bir saat içerisinde 100 bin TL para topladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Bunun üzerine teşhircilik tepkisiyle karşı karşıya kaldıktan sonra gözaltına alınan kadın, bir saat içerisinde 100 bin lira kazandığı iddialarını reddetmişti.

yeni-proje-14.jpg

CEMİLE’NİN SON HALİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Bu olayın yanı sıra geçtiğimiz haftalarda Esra Erol’un programına başvuran ve eşini boşamak isteyen Cemile de TikTok’ta ortaya çıkmıştı. Kayınvalidesine gösterdiği tepkilerle tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Cemile, aylar sonra başörtüsünü çıkardığı halleriyle dikkat çekti.

yeni-proje-15.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN