Teşkilat dizisinin Serdar’ı pılını pırtısını topladı kaçtı! Yeni mesleğini duyan inanamadı

Teşkilat dizisinin Serdar’ı pılını pırtısını topladı kaçtı! Yeni mesleğini duyan inanamadı

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Teşkilat yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncunun yeni mesleği sosyal medyada viral oldu. Ceketini alıp giden oyuncunun son hali takipçilerini şaşırttı. İşte tüm detaylar...

Teşkilat dizisinin ünlü oyuncusunun son hali gündeme düştü. TRT1 ekranlarında her pazar akşamı saat 20.00'da başlayan fenomen dizi sezon arasına girmişti. Yeni sezon için çalışmaların sürdüğü sırada o isim ile yeniden gündeme geldi. Snop Magazin tarafından paylaşılan haber kısa sürede dizi severlerin dikkatini çekti.

OYUNCULUKTAN SONRA O MESLEKTE

Teşkilat dizisinde yer alan ünlü oyuncuyu konu alan haber kısa sürede viral oldu. Yıldız oyuncu Çağlar Ertuğrul'un o halleri dikkat çekti. Leventte görüntülenen oyuncu ayak üstü açıklamalarda bulundu. Bahçe işleriyle uğraşan yıldız oyuncunun o halleri dikkat çekti.

İstanbul'a yeni geldiğini duyurmasıyla birlikte tekrardan İzmir'e döneceğini açıkladı. İzmir'de yaşadığını hatırlatan oyuncu dizi görüşmeleri oldukça geldiğini ifade etti. İstanbul'a 2005 yılı itibariyle geldiğini belirterek pandemi döneminde geri döndüğünü açıkladı. Sakin bir hayat geçirdiği Urla'yı tavsiye ettiğini duyurdu.

fxzxinbwiaaswga.jpg

YENİ HAYATINI ANLATTI

İstanbul'daki trafik sorunu hakkında konuşan ünlü oyuncu metro kullandığını açıkladı. Metroyu tavsiye eden Çağlar Ertuğrul, bu kalabalıkta trafiğe girilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul'da yaşadığı süre boyunca Anadolu Yakası'na geçer geçmez metrobüse bindiğini ifade etti. İzmir'deki yaşantısı sorulan oyuncudan, "Rahat bir hayatım var. İstanbul kaosundan uzak. Ama işler nedeniyle döneceğim gibi görünüyor" cevabı geldi.

640xauto-3.webp

BAŞROL OYUNCUSU AYRILDI

Teşkilat dizisinin 4'üncü sezon hazırlıkları sürdüğü sıralarda bazı ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. İlerleyen dönemlerde TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam edecek olan Teşkilat dizisi izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Henüz ne zaman başlayacağı bilinmeyen dizide başrol ayrlığı sevenlerini üzdü. Diziden ayrıldığını açıklayan Deniz Baysal, Teşkilat ekibine ve seyircilerine veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN