Teşkilat son bölümde Ceren yolun sonuna geldi: Yakalanması için operasyon kararı!

Teşkilat son bölümde Ceren yolun sonuna geldi: Yakalanması için operasyon kararı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Ankara'daki kampüsünü ilk kez kameralara açtığı Teşkilat dizisi, yeni bölümüyle izleyenleri yine ekranları başına kilitleyecek. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi, aksiyon sahneleriyle de beğeni topluyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Teşkilat 13. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere, Ceren ekibi deşifre etmek için çalışmaya devam ederken Yağmur'a ulaşır. Zehra'yı deşifre etmek için kızı Yağmur'u kullanmaya karar verir. Bu sırada Uzay, Amir ve Fadi arasındaki görüşme kayıtlarını incelerken önemli bilgilere ulaşır ve Türkiye'ye karşı büyük bir saldırı planlandığı anlaşılır.

TEŞKİLAT 13. BÖLÜM 1. FRAGMAN

13. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle ve başarılı oyunculuklarıyla diziseverlerin yakından takip ettiği Teşkilat dizisinin 13. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Teşkilat son bölümde neler oldu, göz atalım: Leyal'in ölümünün ardından kurulan tuzakta kurtulduğunu düşünen Fadi, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek ister ancak vücudundaki zehir de etkisini göstermeye başlayınca hayatının tehlikede olduğunu anlar. Fadi'nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 13. bölüm özeti: Türkiye'ye getirilen Fadi, 'Kale'ye yönelik planlanan saldırıyla ilgili sorguya alınır ancak soruları cevapsız bırakır. Fadi'nin yakalanmasına rağmen, Şef büyük saldırı planına devam etmesi için Ceren'e talimat verir.

Karargahta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren'in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.

Planlanan saldırının detaylarına ulaşmak için farklı yollar arayan Uzay, Fadi tarafından aktarılan paraların izini sürmek için Gürcan'a ihtiyaç duyar. Kale'ye yönelik büyük saldırıyı engellemek için ekip dört bir koldan mücadele verirken onları büyük sürprizler beklemektedir.

TEŞKİLAT 13. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Youtube'da milyonlarca kez izlenen Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara'nın birçok semtinde çekimleri sürdürülen dizinin sahneleri Keçiören, Akyurt, Altındağ, Gölbaşı, Polatlı ve Sincan gibi pek çok semt ve mahallede geçiyor. Suriye sahneleri ise Ankara'nın kırsal bölgelerinde çekildi. Bazı sahnelerde yeşil perde (green box) teknolojisi kullanıldığı görülüyor. Bu sayede tehlikeli sahneler kolaylık çekilebiliyor ya da bir oyuncular istenilen bir mekandaymış gibi gösterilebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN