Teşkilat son bölümde Mete Başkan ölüm döşeğinde!

Teşkilat son bölümde Mete Başkan ölüm döşeğinde!

Drone saldırısıyla vurulan Mete Başkan hastaneye kaldırılır. Mete acil ameliyata alınırken, tüm çabasına rağmen suikaste engel olamayan Serdar olayın şokunu yaşamaktadır. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Teşkilat 8. bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Ekip, Fadi tarafından kurulan pusudan kurtulmayı başarsa da Mete Başkan'a yapılan saldırının haberiyle sarsılır. Karargahta buluşan ekip Mete’nin intikamını almak için kollar sıvar.

TEŞKİLAT 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

8. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezonun iddialı dizisi Teşkilat'ın 8. bölümü, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de seyircisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teşkilat son bölümde neler oldu, göz atalım: Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi'nin başarısızlığı Şirket'te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket'in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 8. bölüm özeti: Mete'ye yapılan saldırının faili Fadi'ye ulaşmak için her yol denenmesine rağmen, önlemini alan Fadi ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay'ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunur. Fadi'nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanır. Ancak büyük bir sorun vardır, Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır. Fadi'ye ulaşmak için başka yol bulamayan ekip, Kasım'ı ele geçirmek için zekice bir oyun kurar. Türk İstihbaratının yeğeni Kasım'ın peşinde olduğunu öğrenen Fadi ise bunu engellemek için tüm imkanlarını seferber edip harekete geçer.

TEŞKİLAT 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Tims&B'nin gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, müziklerini Atakan Ilgazdağ'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal Yurtçu (Zehra), Mesut Akusta (Mete), Ezgi Eyüboğlu (Ceren), Ezgi Şenler (Pınar), Mehmet Usta (Zayed), Tuncer Salman (Hakkı), Nihat Alptuğ Altınkaya (Hulki), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Yavuz Bingöl (Mert Çavuş), Atılay Uluışık gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN