Teşkilat son bölümde Türk üssüne yeni saldırı!

Teşkilat son bölümde Türk üssüne yeni saldırı!

Ekibin Türkiye'ye dönüşünün ardından Suriye'de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırı sonrası Ankara harekete geçer. Suriye'deki Türk askerlerinin ve hava sahasının korunması için son teknoloji ürünü KORAL sistemlerinin bölgeye sevk edilmesine karar verilir. İşte, sürprizlere gebe yeni bölüm tüm fragmanlar...

Teşkilat 10. bölüm özet, ortaya çıktı. Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye'ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi'nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir. Muhasebecinin Suriye'ye geleceği bilgisi üzerine, Mete Bey Fadi'ye ulaşmak için ekibi Suriye'ye gönderir.

TEŞKİLAT 10. BÖLÜM 1. FRAGMAN

10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla ve iddialı konusuyla dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisinin 10. bölümü, 9 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Daha önceyse saat 20.00'de son bölümün özeti seyirciyle buluşacak. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına göz atmak mümkün.

Teşkilat son bölümde neler oldu, hafızalarımızı tazeleyelim: Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan'a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım'ın Yunanistan'a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren'i takip ederken fotoğrafları çekilir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 10. bölüm özeti: Ceren, Şef'ten aldığı talimatla KORAL'ın kurulumuna ait kritik bilgileri elde etmek için harekete geçer. Ekip, KORAL sistemlerini taşıyan kargo uçağıyla birlikte Suriye'ye ulaşır ve  havalimanında kurdukları düzenekle Fadi'nin muhasebecisini dinlemeye başlar. Dinledikleri konuşmalardan Fadi'nin Suriye'ye geleceğini öğrenirler. Muhasebecinin bir zaafını tespit eden ekip, Fadi'yi ortadan kaldırmak üzere zekice bir oyun kurar.

Fadi'nin Suriye'ye geliş amacının da KORAL sistemlerini etkisiz hale getirmek olduğu ortaya çıkar. Türk üssüne yapılacak yeni bir saldırının istihbaratı ekibi zorlu bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır...

TEŞKİLAT 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, yer altına inen 7 vatan sevdalısının hikayesini ekrana getiriyor. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine MİT içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geliyor. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN