Torununa kendi adı verilen Arzu Sabancı'dan ilk açıklama

Torununa kendi adı verilen Arzu Sabancı'dan ilk açıklama

15 Ağustos'ta ilk bebeklerini kucağına alan Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı çifti kızlarına babaannesi Arzu Sabancı'nın adını verdi. İlk torununa kendi adının verilmesine ilişkin açıklama yapan Arzu Sabancı, sürpriz olduğunu belirterek "Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" dedi.

İki yıl önce nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı 15 Ağustos'ta ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift kızlarına babaannesi Arzu Sabancı'nın da adını verdi. İlk torununa kendi adı verilen Arzu Sabancı ise mutluluğunu paylaşarak sürpriz olduğunu söyledi.

"ALARA'YA BABAANNE ADI UĞURLU GELSİN"

Instagram hesabından yaşadığı mutluluğu paylaşan Arzu Sabancı, "Canım kızımız seni uzun zamandır heyecanla bekliyorduk, hoş geldin dünyamıza. Analı babalı büyü, sağlıklı, mutlu şanslı, başarılı uzun bir ömrün olsun inşallah. 15.08.23. Arzu Alara'nın babaannesi" dedi.

143055980-a2.jpg

Torununa kendi adını verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Sabancı, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu olsun. Kızımız sağlıklı, analı babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullandı.

143105261-a1.jpg

Arzu Sabancı'nın paylaşımına yorum yapan Nebahat Çehre, Filiz Akın, Başak Dizer, İdil Fırat, Işıl Reçber, Yasemin Sakallıoğlu, Tülin Şahin, Eda Ece ve Uğurkan Erez'den tebrik yorumu geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN