Tosun Paşa filminden 47 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Usta oyuncu o sahne nedeniyle hayatını kaybetmiş

Tosun Paşa filminden 47 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Usta oyuncu o sahne nedeniyle hayatını kaybetmiş

Tosun Paşa filminden tam 47 yıl sonra bir gerçek gün yüzüne çıktı! Usta oyuncu o sahne nedeniyle hayatını kaybetmiş! Bu gerçeği öğrenenlerin yüreği cız ediyor...

1976 yapımı "Tosun Paşa" filmi, yönetmen Kartal Tibet'in ustalık eseri olarak sinema tarihine geçti. Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen ve Ayşen Gruda gibi dev oyuncuların rol aldığı bu klasik film, yayımlandığı günden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

TOSUN PAŞA'NIN SIR PERDESİ

tosun-pasa-2.jpg

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında yer alan "Tosun Paşa", izleyicilerin kalbinde taht kurmuş bir yapım. Ancak, filmin 47 yıl sonra ortaya çıkan bir gerçeği, sinema dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bu şaşırtıcı gerçek, filmi izleyenleri adeta hayrete düşürdü.

TALİHSİZ OLAYIN PERDE ARKASI

tosun-pasa-1.webp

"Tosun Paşa" filminde, Tellioğulları'nın babası Tellioğlu Akil karakterini canlandıran Akil Öztuna'nın başına gelen talihsiz olay, Kemerburgaz’daki çekimler sırasında yaşandı. Film çekimleri sırasında Öztuna, deveden düşerek ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Maalesef, iç kanama geçiren usta oyuncu, hastanede hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN