Tozkoparan İskender son bölümde İskender'i kurtarmaya gelen sürpriz isim!

Tozkoparan İskender son bölümde İskender'i kurtarmaya gelen sürpriz isim!

Cengiz'in elinden kaçmak için bir yol arayan İskender'in karşısına bir anda tanıdık bir yüz çıkar. Bu yüz Giovanni'den başkası değildir. Cengiz'in İskender ile karşılaşması bir tesadüf müdür? İşte, yeni bölüm son fragman...

Tozkoparan İskender 20. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Güçlerini yeniden kazanan İskender, Salih ve Rüya ile mutlu bir güne uyanır. Kahvaltı için ekmek almaya çıkan İskender, yolda daha önce iki kez karşılaştığı eşkıya Cengiz'i görür. Cengiz'in peşine düşen İskender eve gelmeyince Rüya ve Salih paniğe kapılırlar. Duruma bakılırsa Mavi Ay'ın da İskender'in nerede olduğuna ilişkin bir bilgisi yoktur. 

TOZKOPARAN İSKENDER 20. BÖLÜM FRAGMANI

20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların gündüz kuşağında ilgiyle takip edilen dizisi Tozkoparan İskender'in 20. bölümü, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 16.00'da TRT 1'de seyirciyle buluşacak. Tozkoparan İskender tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu, göz atalım: İskender'in artık süper güçleri yoktur. Mavi Ay ve Kasırga'nın okçuluk müsabakasının vakti geldiğinde hem Mavi Ay'ın hem de Kasırga'nın gözü, süper güçlerini kaybeden İskender'in yapacağı atışın üzerindedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozkoparan 20. bölüm özeti: Mavi Ay'ın panik halinden şüphelenen Kasırga da sonunda İskender'in kayıp olduğu bilgisine ulaşır. Haberin yayılmasıyla birlikte herkes İskender'i bulmak için seferber olurken, Fikri'nin aklına bir fikir gelir. Cihangir'in İskender'i kaçırmış olabileceğinden şüphelenen Fikri, Salih'i de yanına alarak Giovanni'yi sıkıştırır. Tüm bunlar olurken İskender, izbe bir mekanda Cengiz ve adamlarıyla hesaplaşmaktadır. Cengiz'in İskender'in zihgirini ele geçirmesiyle birlikte zihgirine bir şey olmasından korkan İskender çaresiz kalır ve teslim olur.

3cc541df-8940-408f-9598-1820ff39559a.jpg

Cengiz'in İskender ile karşılaşması bir tesadüf mü? İskender, Cengiz ve adamlarını alt edebilecek mi? Mavi Ay ve Kasırga İskender'in nerede olduğunu bulabilecek mi? İskender'in kaçırıldığı yerde bir anda karşısına çıkan Giovanni ne yapmak istiyor? İskender kurtulup ailesine ve arkadaşlarına kavuşabilecek mi?

TOZKOPARAN İSKENDER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tozkoparan İskender dizisinin çekimleri, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesinde yapılıyor. Çoğu sahneler ormanlık alanda çekilirken, dizideki okul sahneleri ise aynı ilçede yer alan Taygu Koleji'nde gerçekleştiriliyor.

CİHANGİR, İSKENDER'İ KURTARIYOR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN