TRT 1 ekranlarına yeni soluk! Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı için yayın tarihi açıklandı: Kadrosunda kimler yok ki!

TRT 1 ekranlarına yeni soluk! Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı için yayın tarihi açıklandı: Kadrosunda kimler yok ki!

TRT1 ekranlarında başlayacak olan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi ile ilgili detaylar belli oldu. Şimdiden seyirciyi heyecanlandıran dizi birçok başarılı oyuncuyu bir araya getirecek. İşte, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi hakkında tüm detaylar...

TRT1'in yeni dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 1. bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşacak. Tarihi yapımları sevenler diziyi heyecanla beklerken dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak edildi.

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI DİZİSİNDE HANGİ KONU ELE ALINIYOR?

Barbaros Hayreddin Paşa'nın 40'lı yaşlarının anlatılacağı yapımda, Kanuni Sultan Süleyman zamanında hayatta olan Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı ekrana gelecek. Osmanlı'nın ilk kaptan paşası ve kaptan-ı deryası özelliğine sahip Hayreddin Paşa, Akdeniz'e Osmanlı'nın egemenlik alanını genişleten kişidir.

 barbaros hayreddin dizisi

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman (Barbaros Hayreddin)

Timur Acar (Andrea Doria)

Ufuk Özkan (Salih Reis)

Melisa Döngel

Bahadır Yenişehirlioğlu

Hasan Küçüktekin

Arif Pişkin

Başak Daşman

Ceren Soylu

Gökhan Gencebay

Deniz Çom

Gurur Aydoğan

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN