Tuğba Ekinci'ye ırkçılık suçlaması! Kürt vatandaşlar için söylediği sözler ortalığı karıştırdı! Tepki yağıyor...

Tuğba Ekinci'ye ırkçılık suçlaması! Kürt vatandaşlar için söylediği sözler ortalığı karıştırdı! Tepki yağıyor...

'O Şimdi Asker' şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Kürt vatandaşlara yönelik paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının skandal paylaşımı sosyal medyanın gündemine otururken tepkileri de beraberinde getirdi.

2005 yılında piyasaya sürdüğü 'O Şimdi Asker' şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Kürt vatandaşları hedef aldı. Ünlü şarkıcının paylaşımı sosyal medyanın gündemine otururken Ekinc, söz konusu paylaşım nedeniyle tepki topladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Tuğba Ekinci, bu kez Kürt vatandaşları hedef aldı.

"KÜRTLERİ SEVMİYORUM"

197 bin kullanıcı tarafından takip edilen Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda Kürt vatandaşları sevmediğini vurgulayan Ekinci, "Ben Kürtleri sevmiyorum. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Sizi sevmeyen olduğunda küfür kıyamet neden? Sizi sevmeyeni siz de sevmezsiniz olur biter. Eğitim şart dedirtmekte üstünüze yok. Sevilip sevilmemenin ırkçılıkla ne alakası var?" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci'den tepki çeken sözler: Kürtleri sevmiyorum

Ünlü şarkıcının Kürt vatandaşlara yönelik sözleri kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine otururken tepkileri de beraberinde getirdi.

Kürtleri sevmediğini açıklayan Ekinci'ye sosyal medyada tepki yağdı. Şarkıcının paylaşımına yorum yapan birçok kullanıcı Sevmek zorunda değilsiniz ama paylaşmanız çok yanlış" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN