Türk yarışmacı Zeynep Avcı, O Ses Almanya'ya yine damga vurdu!

O Ses Almanya'nın ilk turunda seslendirdiği 'Yalan' şarkısıyla ülkeye damga vuran Türk kızı Zeynep Avcı, yarışmadaki yeni performansıyla yine kendine hayran bıraktı. Avcı, bu kez de Zerrin Özer'in Kıyamam adlı eserini seslendirdi.

Yıllardır Almanya'da yaşayan Türk asıllı Zeynep Avcı, güçlü sesi ve yorumuyla O Ses Almanya'ya yine damga vurdu. İlk turda Tan Taşçı'nın 'Yalan' şarkısını seslendiren ve 4 jüriyi aynı anda kendine döndürmeyi başaran Avcı, performansıyla jüri üyelerinin tüylerini diken diken etmişti.

Yarışmada başarısını sürdüren Zeynep Avcı, bu kez de Zerrin Özer'in 'Kıyamam' adlı şarkısını yorumladı. Jüri üyelerini ayakta alkışladığı Zeynep Avcı, yine yarışmaya damga vurdu.

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

1970'li yıllarda Türkiye'den Almanya'ya göç eden Zonguldaklı işçi bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Zeynep Avcı 20 yıldır Berlin'de yaşıyor. 3 çocuk annesi Avcı, çocukluk yıllarından beri şarkı söylüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN