Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte merak edilenler

O Ses Almanya yarışmacısı Zeynep Avcı, çeyrek finalde seslendirdiği Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısıyla yarı finale yükseldi. 1983 yılında Almanya'da dünyaya gelen Balıkesirli şarkıcı, Berlin'de 'Beatztanbul' adlı müzik grubuyla çeşitli mekanlarda şarkı söyleyerek adını duyurdu. İşte, O Ses Almanya Zeynep Avcı biyografisi...

O Ses Almanya (Voice of Germany) yarışmasında Zeynep Avcı rüzgarı esiyor. Seslendirdiği Türkçe şarkılarla yarı finale kadar yükselen şarkıcı, güçlü sesiyle Alman seyircilerin büyük beğenisini topladı.

Çeyrek finalde Tan Taşçı'nın 'Yalan' şarkısıyla jüriyi mest eden Zeynep Avcı, yarı finalde ise Zerrin Özer'den 'Kıyamam' şarkısını söyledi. Salon ayakta alkışlarken bir jüri üyesi ise, "Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum" sözleriyle hayranlığını dile getirdi.

ZEYNEP AVCI - YALAN

ZEYNEP AVCI'NIN HAYAT HİKAYESİ

1983 yılında Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Zeynep Avcı aslen Balıkesirlidir.

Çocuk yaşlarda müzik eğitimi aldı. Ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışarak önemli deneyimler elde etti. Serap Saat'ten Türk sanat müziği eğitimi aldı.

2000'li yıllardan itibaren Berlin'deki çeşitli mekanlarda amatör olarak şarkıcılık yapmaya başladı. 'Beatztanbul' adlı müzik grubuyla kendi hayran kitlesini oluşturdu.

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Zeynep Avcı, 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

Evli ve iki çocuk annesidir.

Zeynep Avcı 1.71 metre boyunda, 68 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zeynepavci_official kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ZEYNEP AVCI - KIYAMAM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN