Türkiye de hangi burcun daha güzel olduğunu biliyor musun? İşte Anadolu'nun en güzel ve çekici kadınlarının burçları...

Türkiye de hangi burcun daha güzel olduğunu biliyor musun? İşte Anadolu'nun en güzel ve çekici kadınlarının burçları...

Astrolojiye göre burcunuz özelliklerinizi, ilgi alanlarınızı, beğenilerinizi, hoşlanmadığınız şeyleri ve düşüncelerinizi belirler. Zodyak işaretlerinizi anlayarak, özel niteliklerinizi öğrenebilir ve sizi en güzel yapan şeyi bulabilirsiniz. Ama yıldızların fiziksel özelliklerinizi kadar belirlediğini biliyor musunuz? İşte Türkiye'nin en güzel kadınlarının burçları...

BALIKLAR BÜYÜKEYİCİ GÜZELLİKLE KUTSANMIŞTIR

Yaratıcılık ve merhamet , Balık'ı en güzel burçlardan biri yapar. Hassas, empatik ve çok duygusaldırlar. Venüs tarafından yönetilen bu zodyakın kadınları, büyüleyici güzellik ve çarpıcı kişiliklerle kutsanmıştır. Genellikle uzun saçları, ince bir vücudu ve güzel ayakları ve ayak parmakları vardır. Güzellikleri nadirdir ve sezgisel bir zihinle güzel bir kalbe sahip olma eğilimindedirler. Üstelik ışıltılı gülümsemeleri kalpleri eritmeye ve aşık olmaya yeter. Muhteşem gözlerine bakarsanız, neden en güzel burçlar listesinin başında yer aldıklarını anlayacaksınız. Hala hangi burç kadınının dünyadaki en güzel olduğunu bilmemiz gerekiyor. Tabii ki Balık!

guzel-burc-1.jpg

BAŞAKLAR GÜZELLİĞİN BEYİNLE MÜKEMMEL BİRLİKTELİĞİDİR

Başaklar , güzelliğin beyinle mükemmel birleşimidir. Sadece zeki değiller, aynı zamanda göz kamaştırıcı görünümlerin ve öldürücü özelliklerin de sahibidirler. Görevlerde mükemmeliyetçidirler ve bu, kusursuz tarz ve modalarında da görülebilir. Nasıl iyi görüneceklerini biliyorlar, sert ve cesur görünümlerini sergiliyorlar. Pürüzsüz bir alın, sakin bir yüz ve saf bir zarafetle insanları cezbedebilir ve onları istedikleri şekilde şekillendirebilirler. Katı ve sıkıcı görünseler de Başak yerlileri herkesin dikkatini kolayca çekebilir. Yani, hem görünüş hem de beyin açısından en güzel burç olan bir işarete isim vermeniz gerekiyorsa, onun kim olduğunu biliyorsunuz.

guzel-burc-2.jpg

MUHTEŞEM SAÇLARI BÜYÜLEYİCİ YÜZLERİ İLE ASLANLAR ÇOK ÇEKİCİDİR

Aslan tarafından temsil edilen Aslanlar , nasıl yönetileceğini ve izlenim bırakacağını bilir. Muhteşem saçları, büyüleyici yüzü ve kendinden emin tavırlarıyla en güzel burçlardan biridir. Korkusuzdurlar ve bu en güzel gözlerinden açıkça görülebilir. Kendilerini gururla taşırlar ve en iyi vücut, yüz özellikleri ve içsel özelliklerden birine sahiptirler. Genel olarak, Aslan kadınları, göze çarpan kasmalarıyla kolayca fark edilebilirler. Kalabalık ortamlarda bile cüretkar görünümleri ve sıra dışı dramatik anlayışları ile öne çıkarlar. Keskin giyinirler ve mükemmel ve en güzel görünmek için büyük çaba harcarlar.

guzel-burc-3.jpg

ÇEKİCİ GÖRÜNÜMÜ İLE KOÇLARIN ÖNÜNDE KİMSELER DURAMAZ

Zodyakın ilk burcu nasıl olur da en güzel burçlar listesinde olmaz? Büyüleyici burçlardan biri olan Koç , yüz hatları ve son derece çekici görünümü ile tanınır. Kendine güvenleri ve canlılıkları mükemmeldir ve bu onları daha çekici ve karizmatik yapar. Fiziksel özellikleri hakkında konuşulursa, Koç, yoğun gözlerle, güzel gülümsemelerle ve masum yüzlerle kutsanmıştır. Dudakları ve kaşları en iyi fiziksel özellikleridir.

guzel-burc-5.jpg

NEZAKET VE ÇEKİCİLİK DEYİNDE AKLA TERAZİLER GELİR

Zarif ve sofistike olan Teraziler , zarafetleri ve sevgi dolu davranışlarıyla tanınırlar. Fizikleri çekici ve şefkat, besleyici ve nezaket dahil tüm kadınsı özelliklere sahipler. Venüs tarafından yönetilen Teraziler, çene çizgilerini, kalp şeklindeki yüzleri ve hassas kişilikleri tanımlamıştır. Hoş görünümleri ve güler yüzleri onları burçların en güzeli yapan şeylerdir. Ayrıca, Terazi'nin ilişkilere olan bağlılığı ve geleneksel yaklaşımı inanılmaz derecede şaşırtıcıdır. Ayrıca insanları hisleri ve duyguları konusunda rahat ettirmek için bir hünerleri vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN