Türkiye Futbol Federasyonu Tarkan'ı yasakladı! Megastar'a kötü haber!

Türkiye Futbol Federasyonu Tarkan'ı yasakladı! Megastar'a kötü haber!

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin final karşılaşması bu yıl İstanbul Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Tarihi final için geri sayıma geçilirken finalde hangi sanatçıların konser vereceği merak konusu oldu. TFF'nin tarihi finalde Tarkan'ı yasakladığı öne sürüldü.

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi finali bu yıl İstanbul Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.10 Haziran’da oynanacak karşılaşma ile İstanbul 18 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin takip edeceği karşılaşma öncesinde hangi sanatçıların sahne alacağı şimdiden merak konusu olurken dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Son olarak geçen yıl Liverpool- Real Madrid arasında Fransa'daki Stade de France Stadyumu'nda oynan Şampiyonlar Ligi finali bu yıl İstanbul Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Finalde hangi takımların yer alacağı ve tarihi karşılaşma öncesindeki gösteride hangi isimlerin sahne alacağı şimdiden merak konusu olurken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Tarkan kimdir? Tarkan Tevetoğlu nereli ve kaç yaşında? - Magazin haberleri – Sözcü

TFF TARKAN'I YASAKLADI

Fotospor'da yer alan habere göre; UEFA ile TFF dev final öncesinde yapılacak şovlar hakkında bir takım temaslarda bulunarak finalde hangi şovların ve hangi konserlerin yapılacağına dair fikir alışverişi gerçekleştirdi.

UEFA temsilcileri finalin İstanbul'da olması nedeniyle karşılaşma öncesinde bir Türk şarkıcının konser vermesini istedi. UEFA'nın dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tarkan'ı işaret ettiğini öne sürüldü.

İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin topu tanıtıldı! - Fotomaç

Ancak TFF, son dönemde siyasi paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tarkan'ı Şampiyonlar Ligi finalinde sahneye çıkarmak gibi bir niyetinin olmadığını UEFA'ya iletti. TFF'nin tarihi finalde Nijeryalı şarkıcı Borna Boy’u sahneye çıkartmayı amaçladığı öne sürüldü.

2005 YILINDA EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTI

Atatürk Olimpiyat Stadyumu son olarak 2005 yılında Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmış Milan'ı penaltı atışlarında geçen Liverpool kupayı müzesine götürmüştü.

Bir İstanbul Masalı" böyle yazıldı: 2005 Şampiyonlar Ligi finali | Milan - Liverpool maçı - Futbol Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN