Türkiye'de eşini en çok aldatan burçlar... Onlar aldatmadan duramıyorlar...

Türkiye'de eşini en çok aldatan burçlar... Onlar aldatmadan duramıyorlar...

Evlilik dışı arkadaşlık üzerine yapılan araştırmalarda ilişkilerde aldatma olasılığı en yüksek olan burçların Terazi, İkizler ve Oğlak olduğu tespit ederken, Akreplerin ise en sadık burç olduğunu kanıtladı .

TERAZİLERİN KADINI DA ERKEĞİ DE ALDATMADAN DURAMIYOR

Teraziler büyük flörtlerdir, bu yüzden pek çok insan başlangıçta onlarla ilişkiye girmekte tereddüt eder. Belki de tereddüt etmekte haklılar.

Terazi kararlı bir ilişkiye girdikten sonra flörtün duracağını düşünürken, öyle değil. Ve genellikle zararsız olsa da bazen çok ileri gider.

İKİZLER ARADIĞI HER ŞEY İÇİN BİRİLERİNİ RAHATLIKLA BULABİLİRLER

İkizler bir ilişkide çok muhtaçtır, bu yüzden ona günün her saatinde ilgi göstermezseniz, kendilerine ilgi gösterecek birini çok çabuk bulurlar.

aldatan-sevgili.jpg

İkizler kadınları oldukça kararsız olabilir, bu yüzden seçeneklere sahip olmayı sever ve ona hala vermekte olduğu ve yanında tutmak istediği bir şey varsa, onu elde etmek için sizi etrafta tutacaktır.

Sadık olmayan burçlar açısından, İkizler her şeyi isterse büyük olasılıkla hile yapar ve bir veya iki ortak ona bunu veremez. Üçüncüyü bulmak için dışarı çıkmayacağını kim söyleyebilir?

aldatman.jpg

TÜM ARADIKLARINI TEK BİR PARTNERDE BULAMAYAN OĞLAKLAR SONUNDA ALDATIR

Oğlak, ilişkilerinde çok özel bir şey arar - onlardan alabildiği kadar kazanmak için. Bu, mutluluk, destek, istikrar ve hatta statü aradığı anlamına gelir.

Tüm bunları tek bir partnerde bulmak zor olabileceğinden, onu bulduğunda onu kaybetme riskini göze almayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN