Türkiye'nin en ucuz otomobili! Sonunda pazara çıktı: İşte büyüleyici fiyatı

Türkiye'nin en ucuz otomobili! Sonunda pazara çıktı: İşte büyüleyici fiyatı

Otomobil almak isteyen ama bütçesine uygun olan araç bulamayanlara müjde, hayalleri gerçek olacak çok beklenen otomobil sonunda Türkiye’de. İşte detaylar…

Kötüye giden ekonomik koşullar ve pandeminin yol açtığı sorunlarla orantılı olarak otomotiv pazarı da bu durumdan ciddi şekilde etkilendi. Fiyatının yüksek olması otomobil almak isteyen birçok vatandaşın bu hayalini çözüm aramaya veya ertelemeye başlamasına neden oldu. Yüksek fiyatlarla yeni araba satışları revaçtaydı. Ama bazı olasılıklar olduğunu söylemek gerekiyor. Detaylar haberimizde…

otomobil

159.418 BİN TL’LİK ÖTV’SİZ SIFIR OTOMOBİL TÜRKİYE’DE SATILMAYA BAŞLANDI! HERKES GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORDU

Bazı araba modelleri, gerekli tasarımlarıyla insanları şaşırttı. ÖTV'siz satılan 159.418.000 TL değerindeki otomobil tartışma yarattı. Bu noktada elektrikli araçların bazı avantaj ve dezavantajları bulunuyor. Günümüz otomobil pazarına bakıldığında sıfır sınıfında 400.000'den az otomobil bulmak imkânsız görünüyor. Bu gibi durumlarda, birkaç fırsat daha öne çıkıyor. Çok uygun fiyata sıfır araba alma imkanına sahip olanlar bu noktada açıklama bekliyor.

SIFIR OTOMOBİLLERDE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Piyasa havası genel olarak olumsuz ama bazı olumlu gelişmeler de var. Kooperatif elektrikli araçlar 2022'de büyük bir ivme gösterdi. Bir nevi dönüm noktasına gelindiği söylenebilir. Bu araç modellerinin de ülkemizde satılması ve rağbet görmesi umut ediliyordu. Görünüşünden özellikle şehir içinde kullanımının oldukça rahat olduğu söylenebilir.

Çarpıcı tasarımı ile RKS A1 elektrikli otomobil modeli, etkilenenlerin sevdiği ve tercih ettiği modellerden biri. Brushles motoru 2500 W'tır ve elde edilebilecek maksimum hız 45 km/s olarak ayarlanmıştır. Ancak hız, yüke, yola, hava durumuna ve diğer koşullara bağlı olarak değişebilir. Kural olarak, menzil 70-110 km'dir, ancak kışın menzil önemli ölçüde azalır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN