Türkiye'ye gelin geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Otilla'nın gönlünü kaptırdığı Türk bakın kimmiş

Türkiye'ye gelin geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Otilla'nın gönlünü kaptırdığı Türk bakın kimmiş

Dünyaca ünlü şarkıcı Otilla, sonunda aşk hayatında büyük bir adım attı. Hem müziğiyle hem de güzelliğiyle tanınan şarkıcının gönlünü kaptırdığı Türk sosyal medyayı salladı... Bakın Otilla' nın evlendiği kişi kim?

Dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia, Antalya Manavgat Sunthalia Otel’de sahne aldı. Yoğun ilginin yaşandığı konserde Otilia’ya DJ Mert Aydın eşlik ederken yerli ve yabancı turistler keyifli bir akşam geçirdi. Türkiye’ye sık sık konser için gelen Romanyalı şarkıcı Otilia Bruma, Türkiye’nin ikinci vatanı olduğunun her fırsatta dile getiriyor.

TÜRKİYE'YE GELİN GELDİ! DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI OTİLLA'NIM GÖNLÜNÜ KAPTIRDIĞI TÜRK BAKIN KİMMİŞ

romanyali-sarkici-otilia-turk-sevgilisi-ile-evlendi-sage.webp

Otilia, bir dönem Sinan Akçıl'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Kendisi bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi Türk iş insanı Bekir Ali Karakaş ile dünyaevine girdi. Otilia, sahneden; "Evlendikten sonra eşim ilk konserimde beni yalnız bırakmadı. Kendisine ve Mert Aydın’a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Sevilen şarkıcı 13 Ağustos'ta Instagram hesabından bir erkeğin elini tuttuğu fotoğrafı yayınlayarak "Hiç bu kadar emin olmamıştım" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcının bu paylaşımda evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti.

otilia4-031020230ebf2fe7.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN