Türkiye'yi kahreden haber Ajda Pekkan'ı çıldırttı! Hasta yatağından isyan etti: Beni ayağa kaldırmayın bunu onlar için yaparım

Türkiye'yi kahreden haber Ajda Pekkan'ı çıldırttı! Hasta yatağından isyan etti: Beni ayağa kaldırmayın bunu onlar için yaparım

Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı evinde düşen ve kalça kemiği çatlatarak hayranlarını üzüntüye boğan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, kan donduran görüntülere sosyal medya hesabından isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı evinde düşüp kalça kemiğini çatlatan ve kaldırıldığı hastanede acil ameliyata alınan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, kan donduran vahşet görüntülerine hasta yatağından isyan etti.

Son dönemde hayvanlara yönelik nefret, giderek artarken bu kez de Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki vahşet görüntüleri tepki topladı. Kan donduran görüntüler herkesi hayretler içerisinde bırakırken ünlü isimler Konya'da yaşanan vahşete sessiz kalmadı.

Hayvan hakları savunucusu Av. Gülçin Yapıcı'nın hesabından paylaşılan videoda, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki barınak görevlilerinin bir köpeği başına kürekle vura vura katlettiği görüldü. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girerken pek çok kullanıcı vahşet görüntülerine tepki gösterdi.

ko2.jpg

"SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR"

Yaşanan vahşete sessiz kalmayan Konya Büyükşehir Belediyesi, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığının belirtilerek "Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır" dedi.

TERS KELEPÇE TAKILDI

Olay sonrası gözaltına alınan şüpheliler Murat B. ve Sefa Ç., Dutlukır Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından ters kelepçe takılarak ‘Hayvanları Koruma Kanununa muhalefet’ suçundan adliyeye sevk edildi.

kon.jpg

AJDA PEKKAN İSYAN ETTİ

Yaşanan vahşetin görüntüleri ünlü isimlerin de tepkisini toplarken geçtiğimiz günlerde sabaha karşı evinde geçirdiği kaza ile kalça kemiğini çatlatan Ajda Pekkan da Konya'da yaşanan vahşete sessiz kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ünlü şarkıcı, tam olarak sağlığına kavuşamadığını ancak gerekirse sokak hayvanlarına yapılan eziyetlere engel olabilmek için yürüyüş düzenleyebileceğini açıkladı.

"BENİ MECBUR BIRAKMAYIN..."

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Türkiye'yi kahreden 'barınak şiddeti'ne tepki gösterirken paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu iyileşme dönemimde beni; sokak hayvanlarına yapılan eziyetlere ve barınaklardaki zulüme engel olmak için yürümeye mecbur bırakmayın. Onlar için yaparım"

Ekran görüntüsü 2022-11-25 165129

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN