Türkiye'yi kahreden haber! Ünlü oyuncular hayatını kaybetti: Televizyon dünyası şokta

Türkiye'yi kahreden haber! Ünlü oyuncular hayatını kaybetti: Televizyon dünyası şokta

Türkiye'yi kahreden haber sabaha karşı Merzifon'dan geldi. Ünlü oyuncuların içinde bulunduğu minibüs Amasya - Çorum kara yolu üzerinde bir tıra arkadan çarptı. Televizyon dünyasının yakından tanıdığı ünlü oyuncular hayatını kaybetti.

ÜNLÜ OYUNCULARI TAŞIYAN MİNÜBÜS SABAHA KARŞI KAZA YAPTI

Amasya'dan Samsun'a gitmek için yola çıkan tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün bir tıra arkadan çarpması sonucu minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. 8 kişinin yaralandığı kazada ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci de yaralandı.

Turneye çıkan ünlü oyuncular Çorum’da “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra akşam saatlerinde Samsun’a doğru hareket ettiler. Bu akşam Samsun'da sahnelenecek oyun için yola çıkan tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, Merzifon'u geçtikten sonra önünde giden Hacı Ahmet Kılıç'ın kullandığı tıra arkadan çarptı. Feci kazaya ilk müdahaleyi yolcular yaptı. İhbar üzerine olay yerine kısa zamanda gelen acil sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına aldı.

6.jpg

3 OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ 8 OYUNCU DA YARALANDI

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri ise kazada minibüste sıkışan tiyatro oyuncularını çıkardı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı ünlü oyunculardan gelen haber tüm ülkeyi yasa boğdu.
Merzifon ve Suluova’daki hastanelerde tedavi altına alınan minibüs sürücüsü ve minibüsteki oyuncular Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

KAZADAN HEMEN ÖNCE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Merzifon'da meydana gelen korkunç kazada hayatını kaybedenlerin arasında bulunan sevilen oyuncu Tolga Güleryüz'ünson görüntüsü de ortaya çıktı. Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Fersoy ile görüntülü olarak konuştuğu ortaya çıktı.

5.jpg

KAHREDEN KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekiplerinin incelemenden sonra minibüsten çıkartılan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın cenazeleri cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Güvenlik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN