Tuvalet kağıdında büyük indirim o markette! 16'lı Solo tuvalet kağıdı yarı fiyatına satılacak: Yetişen alıyor

Tuvalet kağıdında büyük indirim o markette! 16'lı Solo tuvalet kağıdı yarı fiyatına satılacak: Yetişen alıyor

O marka tuvalet kağıdına büyük indirim geldi. Vatandaşlar markete akın etti. Hangi marka tuvalet kağıdında indirim var? Tüm detaylar haberimizde.

Vatandaşların ihtiyaçları arasında yer alan tuvalet kağıtları adeta dudak uçuklatmaktadır. O markette tuvalet kağıdına büyük indirim geldi. Hangi markette tuvalet kağıdına indirim geldi? Merak edilen detaylar haberimizde.

O MARKETTE SOLO KAĞIDA BÜYÜK İNDİRİM!

Vatandaşların ihtiyaçları arasında yer alan tuvalet kağıtları da artık dudak uçuklatır hale gelmiştir. O markette ise büyük indirim gerçekleşti. Duyan vatandaşlar markete adeta akın ettiler.soLO

Geçtiğimiz yılda zamlanan tuvalet kağıtları da artık vatandaşları zorlamaktadır. Kaliteli olduğu kadar uygun ürünler aranmaktadır. Gelen büyük indirim vatandaşın dikkatini çekti. Kalitesi ve uygun fiyatı ile CarrefourSA'da büyük indirim başladı.

CarrefourSA 16'lı Solo Akıllı Tuvalet Kağıdı 68,90 TL olarak raflarda yerini aldı. Bu fİyatı gören vatandaşlar CarrefourSA'ya akın ettiler. CarrefourSA Kart'a özel olan bu indirim 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN