Ünlü isim EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı kuruşu kuruşuna açıkladı!

Ünlü isim EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı kuruşu kuruşuna açıkladı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında hosteslik yaparken ünlenen manken Özlem Yıldız EYT'den emekli olduğunu söyleyerek aldığı maaşı açıkladı.

Çarkıfelek ile büyük kitleler tarafından tanınan son dönemde mankenliği bırakarak sunuculuğa yönelen Özlem Yıldız, sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Yıldız, son olarak EYT açıklamasıyla gündem oldu. Nişantaşı'nda objektiflere takılan ünlü isim EYT'den emekli olduğunu açıkladı.

ozlemmsdf.jpg

Sosyal medya fenomenlerinin kazancının gündem olması üzerine ünlü sunucu "Ben EYT'li olduğum için şanslıyım. 12 bin TL emekli maaşı alıyorum. Hiç harcamıyorum, biriktiriyorum. 25 yıllık emeğimin karşılığı... Sadece ilk maaşımla sevdiklerime hediye aldım. Aslında matematik çok belli... Paranın nasıl kazanıldığını oğluma da anlatıyorum. Doğal olarak para harcarken ellerimiz titriyor" dedi.

ozlemmm.jpg

SnobMagazin'in haberine göre; Bir süredir Mete Vardar'la aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde gösterişli yüzüğüyle dikkat çeken Yıldız, "O kendi yüzüğüm. Mete'nin doğum gününde bütün aile bir araya gelmiştik. Dünür de vardı. Çekirdek kadro kutladık. Her şey çok güzel gidiyor" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN