Ünlü oyuncu, dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Yeni imajını görenler tanımakta güçlük çekti

Ünlü oyuncu, dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Yeni imajını görenler tanımakta güçlük çekti

Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla ilgiyle takip edilen Nursel Köse, yeni projesi için imaj değişikliğine gitti. Ulaş Bahadır'ın yeni filminde başrol oyuncularından biri olan Nursel Köse'yi görenler şaşkınlık yaşadı. İşte, Nursel Köse'nin son hali...

'Paramparça', 'Avlu', 'Güvercin', 'Arıza', 'Menajerimi Ara', 'Üç Kuruş', Aldatmak gibi birçok popüler dizide boy gösteren Nursel Köse, yeni projesi için imaj değiştirdi.

NURSEL KÖSE, YENİ FİLMİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Ulaş Bahadır'ın senaryosunu yazıp yönettiği 'Başkan' filminde Nursel Köse'yi görenler tanımakta güçlük çekecek. Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin ile başrolleri paylaşan 62 yaşındaki oyuncu, filmde belediye başkanının varlıklı, özgüveni yüksek ve gösteriş meraklısı eşi Hacer rolünü oynayacak.

Bu özel karakter için rol gereği görüntüsünü değiştirmeyi kabul eden Nursel Köse'nin yeni imajı sosyal medyayı salladı. Ünlü ismi görenler, "Tanıyamadım", "Ne olmuş böyle?" gibi yorumlarda bulundu.

nursel-kose-son-hali.jpg

DİŞLERİN TAKILMASI İKİ SAAT SÜRÜYOR

Nursel Köse'nin hayat vereceği Hacer karakteri için ünlü oyuncunun yüzüne benler yapıldı, bir gözü diğerinden daha aşağı düşürüldü. Son olarak dişleri öne doğru uzatılarak gerçekçi görünmesi için 14 ayar altınla kaplandı.

Ses tonunun bozulmamasına özen gösterilerek doktor kontrolünde, kişiye özel hazırlanan dişlerin takılması ve diğer detaylarla birlikte uygulanan makyajın yapımı her gün, günde en az iki saat sürüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN