Ünlü oyuncudan sakallı paylaşım! Sosyal medyadan çil sezonu açıldı diye duyurdu ama sakaları şoke etti

Ünlü oyuncudan sakallı paylaşım! Sosyal medyadan çil sezonu açıldı diye duyurdu ama sakaları şoke etti

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Şengül'e hayat veren ünlü oyuncu Fadik Sevim Atasoy soyal medya paylaşımı ile gündem oldu. Sevilen oyuncu Fadik Sevim Atasoy'n kendi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sevenlerini şoke etti. Güzel oyuncunun çenesindeki sakallar dikkat çekiyor.

Fadik Sevim Atasoy'un rol aldığı ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin sezon finali yapmasından sona 'Çil sezonu açılmıştır' notu ile sosyal medyadan yaptığı paylaşım hayranlarını hayli şaşırttı.

'KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ YAPTI ŞİMDİ ÇİL SEZONU AÇILDI'

ATV ekranlarında yayınlanan ve sevilen dizisi Kardeşlerim 56. sezon finali bölümü ile ekranlara ara verdi. Önümüzdeki sezon yani Eylül ayında yeniden ekranlarda olacak olan Kardeşlerim dizinin Şengül Eren'i Fadik Sevim Atasoy sosyal medyadan makyajsız fotoğrafını paylaşarak dizi sezon finali yaptı ve "çil sezonu açıldı" botu ile paylaştı.

kardeslerim-sengul.jpg

'GÖRENLER LÜTFEN İLETSİN BEN ŞENGÜL'E LAF GEÇİREMİYORUM UMARIM AKLI BAŞINA GELİR'

Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi olan Fadik Sevim Atasoy, doğal güzelliği ile dikkatleri çekiyor. Yaz boyu Şengül karakterinden sıyrılarak hayatına Fadik olarak devam edeceğini açıklayan Fadik Sevim Atasoy, Kardeşlerim dizisinin izleyicilerine "Şengül'e ben laf geçiremiyorum, kendisini görenler iletsin umarım yaz sezonunda aklı başına gelir" dedi.

fadik-sevin-atasoy.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ'DEKİ UYANIK ŞENGÜL

Güzel oyuncu Fadik Sevim Atasoy'un Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Şengül karakteri uyanık, fırsatçı, paraya değer veren ve kocasının değerlerine kısmen sahip çıkan ama her bulduğu fırsatı değerlendirmesini çok iyi beceren bir kadın.

KARDEŞİM DİZİSİNDE İKİ HAFTA ÖNCE KRİZ ÇIKTI

Cumartesi akşamları ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer rolünü oynayan Yiğit Koçak'ın sevgilisi olan Lizge Cömert yeni sezonda olmayacak. Kardeşlerim dizisinde Süsen karakterine hayat veren Lizge Cömert'in beklenmedik vedası izletyicileri üzmüştü. ATV'nin reytinglerde istenen yeri tutan dizisi Kardeşlerim'de ilgi ile takip edilen Doruk ve Asiye ikilisinden sonra Süsen ve Ömer çiftti de beğeniliyordu. Süsen diziye veda edince Doruk'un yeni sezonda sevgilisinin kim olacağı şimdiden merak ediliyor.

lizge-comert.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ ŞENGÜL HAMİLE

Kardeşlerim dizisi dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. Dizinin sezon finaline Şengül Eren'in hamile kalması damga vurdu. Şengül'ün hamile olduğunun anlaşılması ile bebeğin babasının kim olduğu merak ediliyordu. Kardeşlerim dizisi sezon finalinde Şengül'ün bebeğinin babasının Akif çıkması ayrı bir bomba oldu. Önümüzdeki sezon Celil Nalkaçan'ın diziden ayrılması bekleniyor. Kardeşlerim dizisinin önümüzdeki Eylül ayı ile birlikte yeni sezona merhaba demesi bekleniyor. Henüz yeni sezon tarihi açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN