Ünlü oyuncunun evlat acısı: 25 yaşındaki oğlu kansere yenildi

Ünlü oyuncunun evlat acısı: 25 yaşındaki oğlu kansere yenildi

Dünyaca ünlü oyuncu Tim Roth'un müzisyen oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele ettiği bilinen Cormac Roth'un Instagram üzerinden yaptığı son paylaşım yürekleri dağladı.

Reservoir Dogs ve Pulp Fiction gibi Quentin Tarantino filmleri başta olmak üzere birçok Hollywood filminde rol alan İngiliz aktör Tim Roth’un 25 yaşındaki müzisyen oğlu Cormac Roth, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek hayatını kaybetti. Cormac Roth’un 16 Ekim’de yaşamını yitirdiği bildirildi.

'AİLESİNİN KOLLARINDA HUZUR İÇİNDE YAŞAMA VEDA ETTİ'

2021 yılının Kasım ayında Cormac Roth’un kansere yakalandığı açıklanmıştı. Genç müzisyenin hastalık sebebiyle aşırı kilo kaybı yaşadığı ve işitme yetisinin de yarısını yitirdiği belirtilirken yapılan açıklamada, “Ailesinin kollarında huzur içinde yaşama veda etti. Son ana kadar esprilerine devam etti” denildi.

'HER ZAMAN KADERİNİZİ SEÇEMEZSİNİZ'

Cormac Roth, Instagram üzerinden yaptığı son paylaşımda, “Her zaman kaderinizi seçemezsiniz. Her zaman geleceğinizi seçemezsiniz. Unutmayın yaşam kısa, o yüzden yaşadığınız ve nefes aldığınız sürece sevdiğiniz şeyi yapın” mesajını yazmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN