Ünlü profesörden korkutan açıklama! Üçte biri göçük altında kalacak diyerek o ili işaret etti!

Ünlü profesörden korkutan açıklama! Üçte biri göçük altında kalacak diyerek o ili işaret etti!

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez meydana gelen deprem sonrasında Türkiye yasa boğulurken uzman isim Naci Görür'den korkutan açıklama geldi. Prof. Dr. Naci Görür İstanbul için öyle bir şey söyledi ki adeta korkulu rüyalar başladı.

Depremler peş peşe yaşanırken sonuçları ise can yakmaya başladı. İstanbul nüfusunun üçte birinin göçük altında kalma tehlikesiyle beraber konuşulurken Naci Görür, Marmara depreminin vurmasıyla beraber TC'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığının biteceğine dair ifadeler kullandı. Ekonomik durum ele alınırken hasarın yüklü miktarda olacağı yönünde bilgiler verildi.

100 bin yapının göçeceğini ifade eden uzman isim Naci Görür, 1 milyon daireye eşit olduğunu ve her dairede 5 kişinin olduğu tahmin edilirken 5 milyon insanın doğrudan etkileyeceği iddiaları gündemde yerini aldı. Marmara bölgesi diz üstü çökerken Görür, Türkiye ekonomisinde ticaret ve üretim durumunun Marmara bölgesinin tam noktası olduğunu belirlendi.

Naci görür deprem yorumu

Naci Görür, deprem tehlikesine dair yönelirken dirençli hale getirilmesi için adımlar atılması gerektiğini belirtirken bu ülkenin insanları bu topraklarda ebediyen yaşayacaklarsa depremlerde yıkılmayacak ayakta duracak olarak yerleşim alanları belirlendi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN