Ünlü rapçi Aspova evlendi

Ünlü rapçi Aspova evlendi

Aspova lakabıyla tanınan rapçi Muhammed Kılıçaslan ile Youtuber Aslı Güler ile evlendi. Çift, evlendiğini sosyal medya hesabından yaptıkları sürpriz bir paylaşımla duyurdu. Rusya’da nikah masasına oturan çift Türkiye'de düğün yapacak.

28 yaşındaki rapçi Muhammed Kılıçaslan, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda sevgili Youtuber Aslı Güler'e evlilik teklifinde bulunmuş ve 'evet' yanıtını almıştı.

65e161861437bad9da47ca1f.webp

SOSYAL MEDYADA DUYURDULAR

Aslı Güler ile Muhammed Kılıçaslan, Rusya’da nikah masasına oturdu. Ünlü çift evlendiklerini sosyal medya hesaplarından nikah cüzdanı ile verdikleri pozla duyurdu.

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER

Sade bir törenle hayatını birleştiren ikili, daha sonra Türkiye’de sevenlerinin ve ailelerinin de katılacağı bir düğün yapacakları bilgisini de paylaştı.

"KILIÇASLAN OLDUM"

Aslı Güler, 630 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından nikah sonrası pozunu ‘’Aslı Güler Kılıçaslan oldum’’ notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN