Ünlü sanatçı Özkan Uğur'dan haber var! Ailesi son sağlık durumunu açıkladı

Ünlü sanatçı Özkan Uğur'dan haber var! Ailesi son sağlık durumunu açıkladı

MFÖ grubunun en neşeli ismi olan ve 2013 yılında lenfomaya yakalanan Özkan Uğur, yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenmeyi başarmıştı. Uzun süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özkan Uğur'un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenildi. Ünlü sanatçıdan beklenen haber geldi! Ailesi son sağlık durumunu açıkladı. Kimse bunu beklemiyordu!

Şarkıcılığı kadar oyunculuğuyla da gönülleri fetheden Özkan Uğur, 2013 yılında lenfonmaya yakalanmıştı. Ağır tedavi süreçleri geçiren Uğur, tam 3 kez kanseri yenmeyi başardı. Uzun süredir gözlerden uzak olan Özkan Uğur'un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenildi. Sevenleri gelen haberle kahrolurken beklenen haber geldi. Aile son sağlık durumunu açıkladı.

"AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM... DUA EDİN"

Geçtiğimiz yıl hastalığı nükseden Özkan Uğur, Temmuz 2020'de "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" diyerek güzel haberi duyurmuştu. Bir yılın ardından hastalığının tekrardan nüksettiğini belirten Uğur, şunları söylemişti:

"Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…"

gffgfg-10.jpg

AİLESİ SON SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Kemoterapi nedeniyle vücudu yorgun düşen ünlü sanatçı tedavisini 3 aydır yoğun bakımda sürdürülüyor. MFÖ grubundan Fuat Güner, Uğur'un sağlık durumu hakkında beklenen haber geldi. Usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram'dan yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

"Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur."

hjjhhj-76.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN