Ünlü şarkıcı 'Çok utanıyorum' diyerek itiraf etti! O şarkıcıya kezzaplı çay... Duyanların ağzı açık kaldı

Ünlü şarkıcı 'Çok utanıyorum' diyerek itiraf etti! O şarkıcıya kezzaplı çay... Duyanların ağzı açık kaldı

Bir döneme damgasını vuran ve şarkılarıyla fırtınalar estiren 61 yaşındaki pop müziği şarkıcısı Emel Müftüoğlu, katıldığı programda yaptığı itiraflarla gündeme bomba gibi düştü. İçinde vicdan azabı olarak taşıdığını ve artık tutamadığını belirten Müftüoğlu, tek tek itiraf etti. Duyanların ağzı açık kaldı. O şarkıcıya kezzaplı çay... Bu kadarı da pes! Bakın Emek Müftüoğlu nasıl bir itirafta bulunmuş?

61 yaşındaki pop müziğinin kraliçesi Emel Müftüoğlu, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Geçmişe değinen Emel Müftüoğlu, öyle bir itirafta bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı. Bu kadarı da pes artık! O şarkıcıya kezzaplı çay... Yer yerinden oynayacak. İşte detaylar haberimizde...

"ÇOCUKKEN ÇOK YARAMAZDIM"

Gökay Kalaycıoğlu'nun konuğu olan Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Emel Müftüoğlu, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Çocukken çok yaramaz olduğunu dile getiren Müftüoğlu, öfke kontrolü olmadığı için çok zorluklar çektiğini söyledi.

Çok yaramaz ve hareketli bir çocuk olduğundan bahseden Emel Müftüoğlu, "Bir ailenin başına gelebilecek en korkunç çocuktum. Bir saniyesi aksiyonsuz geçmeyen bir çocuktum." ifadelerini kullandı.

"KARAKOLLARDAN TOPLUYORLARDI BENİ"

Ailesinden bahseden Müftüoğlu, "Babam 'bu kızı bir yere bağlasak bütün şehrin elektriğini karşılar bu enerjiyle' diyordu. Annem dünyanın en şahane kadınıydı. Çok zarif ve düşünceli bir kadındı ama ben gelirim diye annemi bir yere çağırmazlardı. Korkunçtum..." dedi. Bir dönem sürekli karakolluk olduğunu anlatan Müftüoğlu, "İstanbul'a gelerek evlendiğim dönem biraz dinginledim. Eşim stajyer avukattı ve iki sene boyunca her gün beni karakollardan topluyordu." diye konuştu.

gfgfgf-84.jpg

O ŞARKICIYA KEZZAPLI ÇAY İÇİRMEYE ÇALIŞMIŞ!

Öfke kontrolü olmadığı için pek çok hatalar yaptığını itiraf eden Emel Müftüoğlu, "Şu an bunları konuşurken çok utanıyorum. Öfke kontrolüyle ilgili problemlerim vardı. Yolda giderken biri kazayla bana laf attığında karakolluk oluyorduk. Benim öfke kontrolümü sağlayan kişi Sezen Aksu'dur." diye konuştu.

ghhghg-6.jpg

"Korkunç kıskanç bir insandım" diyen Müftüoğlu "Sertap Erener'in sesini kıskandığım için ona kezzaplı ada çayı tavsiye etmiştim. Ses telleri zarar görsün diye." diye konuştu.

EMEL MÜFTÜOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Emel Müftüoğlu 1961 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslen Artvin’lidir. Babasının asker olduğu için ilk ve orta öğrenimini farklı şehirlerde tamamladı. Sonrasında İstanbul Devlet Konservatuarı Şan Bölümü’nü bitirdi.

Profesyonel müzik hayatına 1985 senesinde Güneş Gazetesi'nin açtığı müzik yarışmasında birincilik alarak başlayan Müftüoğlu, aynı yarışmada ikincilik alan Erdal Çelik‘le bir ikili oluşturma kararı aldı. Emel- Erdal ikilisi, 1985 senesinde “Sevmek Öyle Bir Şey” ve 1988 “Alaturka Benim Canım” isimli iki albüm çıkardı. 1989 senesinde Emel Müftüoğlu, Erdal Çelik ile müzikal ortaklığına son vererek solo kariyerine başlaadı. Aynı zamanda kariyerine pop müzik sanatçılarının art direktörü olarak da devam eden Müftüoülu'nun Çağrı adında bir kızı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN