Ünlü şarkıcı Emani Johnson 22 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Emani Johnson  22 yaşında hayatını kaybetti

ABD'li R&B şarkıcısı Emani Johnson 22 yaşında hayata veda etti. Genç şarkıcının erken ölüm haberi mensubu olduğu müzik piyasasında şok etkisi yarattı. Johnson'un ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

ABD'li şarkıcı Emani Johnson, 22 yaşında yaşamını yitirdi. Genç şarkıcının ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Emani 22 olarak bilinen ünlü R&B şarkıcısı Emani Johnson'ın ölümü dün gece açıklandı. 27 Aralık 1998 tarihinde Los Angeles'ta doğan Emani, şarkıcılığının yanı sıra dansçılık da yapıyordu. Emani, 2020 yılında The Color Red albümünü yayınlamıştı.

emani-johnson-haber-ici.jpg

Rapçi Bhad Bhabie sosyal medyadan yaptığı paylaşımda " Ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Yaşananlar bana gerçek gibi gelmiyor. Neredeyse her günümü seninle birlikte geçirdim. Benim için anlamın büyüktü. Sen benim esin kaynağımdın, senin hep özleyeceğim" yazdı.

ARABA KAZASINA KARIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Emani Johnson neden öldüğü henüz açıklanmasa da bir araba kazasında hayatını kaybettiğine dair iddilar dile getirildi. Johnson'un ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri üzüntülerini yazdıkları mesajlarla dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN