Ünlü Şarkıcı Yine Yaptı Yapacağını... Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Önünde Yakın Arkadaşı İle Dans

Ünlü Şarkıcı Yine Yaptı Yapacağını... Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Önünde Yakın Arkadaşı İle Dans

Edis Görgülü ve Zeynep Bastık'ın erotik dansı magazin dünyasının gündeminde uzun süre kalmış ve Seren Serengil ikiliyi "Eli kasığımda bir adamla dans etmeme müsaade ediyorsa o adam benim kocam değildir. İzin veriyorsa çok geniş bir adamdır" diyerek eleştirmişti. 2021 yılında çok konuşulan bu dansın ardından Zeynep Bastık ve Edis'ten yeni bir dans videosu geldi.

Katıldıkları bir partide samimi bir şekilde dans etmeleri 2021 yılının en çok konuşulan magazin gündemi olmuştu. Zeynep Bastık ve Edis yeni danslarıyla yine çok konuşulacak.29. yaş gününü kutlayan şarkıcı Zeynep Bastık boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış'ı da doğum gününe çağırdı. Zeynep Bastık evi terk edip başka bir eve yerleşeli daha bir ay olmamıştı.

zeynep-bastik-dans.jpg

ZEYNEP BASTIK VE EDİS'İN YENİ DANSI YİNE OLAY OLDU

Genç şarkıcı Zeynep Bastık, son günlerde boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Bastık şimdi de doğum günü partisiyle soyal medyanın ve magazin dünyasının gündeminde! Doğum gününü boşanmak üzere olduğu eşi Tolga Akış ve popçu Edis’in de katıldığı bir partiyle kutlayan Zeynep Bastık'ın Edis'le yaptığı dans yine olay oldu! İkilinin yaptığı dans bir önceki danslarını aratmadı. Tolga Akış'ın gözleri önünde uzun süre dans eden Zeynep Bastık ve Edis, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

zeynep-bastikenes.jpg

EDİS: "ABARTILMASINI ANLAMIYORUM"

Genç şarkıcı Edis, 2021'de yaptıkları dansın çok abartıldığını ifade ederek, Zeynep Bastık'ın “2021 yılının en abartılmış olayı neydi?” sorusuna, “Bence seninle olan dansımdı. Yeri gelmişken son kez konuşalım bu konuyu” demişti.

Zeynep Bastık ile yaptığı dansı eleştirenlere yanıt veren Edis, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzde 300 kişinin olduğu bir yerde biz zaten böyleyiz. Dokunaklıyız, severiz, kardeşiz. Bu durumun böyle barlarda dans ediyormuşuz gibi abartılmasını anlamıyorum gerçekten. Böyle magazine alışık değiliz. O saatten sonra haberlerin önünü alamadık ya ilk defa magazini tanıdım. Bir konunun ne kadar abartılabileceğini o zaman gördüm!"

zeynep-bastik.jpg

ZEYNEP BASTIK KİMDİ?

8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale'de doğan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık aslen Arnavut'tur. Ağırlıklı olarak akustik ve elektronik müzik icra eden Zeynep Bastık Çanakkale'de doğmasına rağmen İzmir'de büyüdü. 3 yıl birlikte olduğu Tolga Akış ile 2021 yılının Temmuz ayında evlendi. ama ikili evliliklerinin üzerinden 1 yıl geçmeden boşanma kararı aldı. 2022 Haziran ayında Zeynep Bastık eşi ile yaşadığı evi terk etti. Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftti anlaşmalı boşanma davası açabilmek için bu yılın Temmuz ayına kadar bekleme kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN