Ünlü televizyoncudan yasa dışı yayın sitelerine büyük isyan: "Milyon dolar para verdik zarar ediyoruz"

Ünlü televizyoncudan yasa dışı yayın sitelerine büyük isyan: "Milyon dolar para verdik zarar ediyoruz"

Sahibi olduğu İngiliz kulübü Hull City'nin bir etkinliğinde kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı, yasa dışı internet TV hizmeti (IP TV) yüzünden dijital içerik platformlarının üyelik ücretlerinin arttığını dile getirerek isyan etti. İşte, Acun Ilıcalı'nın "zarar ediyoruz" dediği o açıklamaları...

İngiltere'de sahibi olduğu Hull City futbol kulübünün etkinliğine katılan Acun Ilıcalı kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Yasa dışı hizmet veren IP TV ile ilgili düşüncelerini dile getiren Ilıcalı, Exxen üyelik ücretlerinin yüksek olmasının tek kaynağı olarak IP TV'yi gösterdi. Korsan yayıncılığın bitmesi gerektiğini vurgulayan Ilıcalı, "Türk futbolunun gelişmesini istiyorsak tek bir çözüm var, korsan yayının bitmesi gerek. IP TV işinin önüne geçilmeli." sözlerini kullandı.

MİLYON DOLARLIK YATIRIMI ZARARDA!

Korsan siteler yüzünden kendi dijital platformu EXXEN'de yayınladığı Şampiyonlar Ligi maçlarının ve üyelik sayılarının azaldığını söyleyen Acun Ilıcalı sözlerine şu şekilde devam etti:
"Exxen olarak 25-30 milyon dolara Şampiyonlar Ligi aldık. Şampiyonlar Ligi’ni yayınladığımız için zarar ediyoruz, umurumda değil, paraya konsantre değilim. Abone sayısı artarsa ücretler düşer. Bunun başka yolu yok."

yeni-proje-50.jpg

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformunun spor içeriği paketinin aylık üyelik ücreti son zamlardan sonra 144,90 TL'ye yükselmişti. Platformun reklamsız aylık üyelik ücreti ise 169,90 TL olarak güncellendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN