Usta oyuncu Nur Sürer 8 Mart'ta podyumda boy gösterecek

Usta oyuncu Nur Sürer 8 Mart'ta podyumda boy gösterecek

Ünlü oyuncu Aydan Taş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Toplum Gönüllüleri yararına düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesinin üçüncüsünü TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirecek. Çağla Şıkel'in sunuculuğunu yapacağı organizasyonun onur konuğu ise usta oyuncu Nur Sürer olacak.

Usta oyuncu Nur Sürer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çok özel bir organizasyonda görev alacak. Oyuncu Aydan Taş’ın 3'üncü kez kendi tasarımlarını sergilediği organizasyon, bu yıl depremzede üniversite öğrencisi Geleceğin Güçlü Kadınları’na destek olmayı hedefliyor. Son olarak “Aile” dizisinde seyirci karşısına çıkan oyuncu Nur Sürer Maslak TİM’de düzenlenen gecede düzenlenen defilede podyuma çıkacak.

ed.jpg

NUR SÜRER'E TEŞEKKÜR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aydan Kaya, Nur Sürer’e “Gecenin Onur Konuğu, Nur Sürer… Ne diyebilirim ki? Size olan hayranlığım, sevgim sizin ile paylaştığım bu süreçte bana daha da güç verdi ve ilham oldu. Bu dünyanın başına gelmiş çok güzel ve çok özel bir kadınsınız. Geleceğin Güçlü Kadınları için ‘Elimden ne gelirse seve seve yaparım’ diyen iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Siz iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum Nur Ablam” sözleriyle teşekkür etti.

Çağla Şıkel’in sunacağı, Derya Uluğ’un sahne alacağı gecenin bir başka konuğu ise başarılı komedyen Tolga Çevik olacak. Gecede podyuma çıkacak diğer ünlü kadınlar, Aslı İnandık, Aslıhan Malbora, Begüm Birgören, Bestemsu Özdemir, Burcu Biricik, Cansu Tosun, Cemre Baysel Deniz Baysal Yurtçu, Deniz Işın, Dilara Aksüyek, Ecem Özkaya, Esra Dermancıoğlu, Esra Ruşan, Evrim Alasya, Hazal Türesan, İrem Helvacıoğlu, Melisa Şenolsun, Melis İşiten, Merve Oflaz, Müjde Uzman, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Pelin Karahan, Şebnem Hassanisoughi ve Yüsra Geyik… Defilede böylece Nur Sürer “Camdaki Kız” dizisinde kızını canlandıran ve şu günlerde bebek bekleyen Burcu Biricik’le aynı defilede buluşmuş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN