Usta oyuncu Nur Sürer'in acı günü: Kardeşi hayatını kaybetti

Usta oyuncu Nur Sürer'in acı günü: Kardeşi hayatını kaybetti

'Aile' dizisinde Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Nur Sürer'in kardeşi Süleyman Sürer, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncu, bugün Muğla'da kardeşinin cenazesini toprağa verdi.

Yeşilçam'ın ödüllü oyuncularından Nur Sürer, bugün hayatının en zor günlerinden birini yaşadı. Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde Feride İpekoğlu ve ' Aile' dizisinde Hülya Soykan karakterleriyle ekranlara gelen usta oyuncunun kardeşi hayatını kaybetti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Nur Sürer'in kendisinden 4 yaş küçük kardeşi Süleyman Sürer, dün tedavi gördüğü Muğla Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde vefat etti.

suleyman-surer.jpg
Süleyman Sürer (1958-2024)

Nur Sürer, bugün Muğla’da ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından kardeşini son yolculuğuna uğurladı. Sürer ailesinin en küçük çocuğu olan Süleyman Sürer, Muğla Beldibi Mezarlığı’nda annesinin yanına defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN