Usta oyuncu Ömer dizisine dahil oldu

Usta oyuncu Ömer dizisine dahil oldu

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ı buluşturan Ömer dizisinin ekibine usta bir oyuncu katılıyor. Yaşar Üzer, ikinci sezonunda da ekran hayatına devam eden dizide “Samet” karakterini canlandıracak.

Star Tv'nin sevilen dizisi “Ömer” her pazartesi seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Cem Karcı’nın yönettiği diziye 46. bölümde Ayfer Dönmez “Avukat Nehir” rolüyle dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; heyecanın hız kesmediği diziye ayrıca usta bir isim daha geliyor. Yaşar Üzer “Ömer” dizisiyle anlaştı. Oyuncu, fenomen dizide “Samet” rolüne hayat verecek.

1-005.jpg

Sedef Bayburtluoğlu Gürerk ile Deniz Madanoğlu’nun yazdığı dizide Samet, Reşat’ın bir sağlık kontrolü için İstanbul’a gelen, çok değer verdiği dostu rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN