Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Sencer, Tapar, Alplar ölümcül bir cendereye düşüyor!

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Sencer, Tapar, Alplar ölümcül bir cendereye düşüyor!

Sencer ile Tapar, kılık değiştirmiş ve Şelemzar'a girmeyi başarır. Surların içinde operasyona devam edip Şelemzar'ın kapısını Melikşah'ın ordusuna açar. Fakat görünürde ne Melikşah ne de ordusu gelir! İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm neler olacak, heyecan uyandırdı. Sencer, Tapar ve Alplar o an ölümcül bir cenderenin içine sürüklendiklerini fark eder ve etrafları Batıni fedailerince kuşatılır. Sencer, Tapar ve Alplar bu ölüm çıkmazından kurtulabilir mi, bu akşam yeni bölümde belli olacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 29. BÖLÜM 1. FRAGMAN

29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Tarihteki 16 Türk devletlerinden biri olan Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun kuruluşunu konu edinen Uyanış Büyük Selçuklu'nun 29. bölümü, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Saat 20.00 ise son bölümün özeti ekranlara gelecek. Uyanış Büyük Selçuklu tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Hasan Sabbah ve Batıniler, Başulu'yu tuzağa düşürüp onu kaçırmışlar, öte yandan büyük bir kumpas kurup Şelemzar'ı ele geçirmeyi başarmışlardı. Diğer taraftan Sencer, Başulu'nun kaçırıldığını ve Livya'nın yaralanmasına sebep olan kişinin Efruz olduğunu ve Efruz'un Sabbah'a çalışan kıdemli bir Batıni olduğunu öğrenmişti. Başulu'yu Batınilerin kaçırdığını anlayan Sencer, Efruz'u yakalamak için Şelemzar Darüşşifası'na doğru yola koyulmuştu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm özeti: Sır açılmış; bu giz Selçuklu hanedanına ayan olur! Bunun üzerine Turanşah intikam aramaya İsfahan'a gelir. Zira babası Kavurd'un ölümünü bu sırra bağlamakta ve babasının ölümünde baş failin Nizamülmülk olduğunu düşünür. Bu yüzden Sencer ile Tapar'ın operasyonunun başarıya ulaşabilmesi için süratle Şelemzar'a hareket eden Melikşah'ın önünü Turanşah keser!

Turanşah, Nizamülmülk'ü Melikşah'ın önüne getirir ve Nizamülmülk'ü öldürmekle tehdit eder. Melikşah'a açıkça meydan okuyan Turanşah, Melikşah'ın gazabından kurtulabilecek mi?

Öte yandan Turanşah, Melikşah ile baş edebilmek için Tekiş ile ittifaka soyunur. Turanşah ve Tekiş'in ittifakı nelere gebe olacak?

Tüm bu kötü gidişata rağmen Melikşah, Şelemzar'ı Hasan Sabbah'ın elinden almayı başarabilir mi?

Zübeyde'nin başhatunluk makamından alınmaması üzerine haksızlığa uğradığını düşünen ve bunu Melikşah'a açık açık dile getirmekten çekinmeyen Terken, Zübeyde'ye karşı bir oyun kurar mı?

Başulu ile Sencer'in hanedanda yer almasının kendisine karşı bir tehlike barındırdığını düşünmesi onu nasıl davranmaya iter?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 29. BÖLÜM 2. FRAGMAN

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığı Akli Film'in üstlendiği, senaryosunu Serdar Özönalan, Emre Konuk'un kaleme aldığı, müziklerini Gökhan Kırdar'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Sedat İnci'nin oturduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosunda; Buğra Gülsoy (Sultan Melikşah), Ekin Koç (Ahmed Sencer), Hatice Şendil (Terken Hatun), Gürkan Uygun (Hasan Sabbah), Sevda Erginci (Turna Hatun), Mehmet Özgür (Nizamülmülk), Zübeyde Hatun (Sezin Akbaşoğulları), İlker Kızmaz (Arslantaş), Ali Gözüşirin (Muhammed Tapar), Pınar Töre (Başulu Hatun), Bülent Alkış (Ömer Hayyam), Leyla Feray (Gevher Hatun), Volkan Keskin (Bozkuş), Mehmet Bozdoğan (Tacülmülk), Janbi Ceylan (Aydoğdu), Egemen Yavuz (Kamaç), Buse Meral (Mah Melek Hatun), İbrahim Balaban (Balaban), Ünsal Özcan (Ayas), Muhammed Emre Kaya (Togan), Cemal Toktaş (Gazzali), Özer Tunca (Yusuf Hemedani), İsmail Ege Şaşmaz (Faysal), Alkan Kızılırmak (Kont Albert/Abdullah Ali), Atılgan Gümüş (Tekiş), Efe Taşdelen (Ahmet), Kaan Taşaner (Mithras), Ogün Kaptanoğlu (Turanşah) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN