Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında ilginç detay! Müge Anlı bile şaşıracak

Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında ilginç detay! Müge Anlı bile şaşıracak

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın yayında evleniyorum dediği Şinasi Yüzbaşıoğlu bir anda Twitter ve sosyal medyada en çok aranan isim oldu. 1 milyona yakın arama yapılan Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir aslen nerelidir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapar? İşte milyonların merak ettiği Şinasi Yüzbaşına ait detaylar.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan başarılı sunucu Müge Anlı, canlı yayında herkesi şoke eden bir karar açıkladı. Anlı, uzun süredir aşk dedikoduları haberlerine evlilik müjdesiyle son verdi. Müge Anlı hakkında çıkan dedikoduları takmadığını ifade ederek, evlenme kararı aldığını söyledi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturacak olan başarılı sunucunun açıklamasından sonra Şinasi Yüzbaşıoğlu Twitter'da TT oldu. İşte Şinasi Yüzbaşı hakkında bilinmeyenler.

2019-04-10-14-53-34.jpg

KELEPÇELİ DÜĞÜNDE NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞ

Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana'da 10 Nisan 1963 yılında doğdu. Şu an 58 yaşında olan Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürü görevini yapıyor. 20211 yılında Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde Başkomiserliğe terfi alan Şinasi Yüzbaşıoğlu o dönem mazeretten dolayı terfi programına katılmamış. 2017 yılında İstanbul'dan Adana'ya tayini olan Yüzbaşıoğlu, önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Şube Müdür Yardımcılığı'nı yürütmüş daha sonra ise Asayiş Şube Müdürü olmuş. 2021 yılından beri ise İstanbul Asayiş Şube Müdürü görevini yapmaktadır. Hakkında çok az bilginin olduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun, ilk magazine yansıyan haberi 2018 yılında olmuş. Adana'da görev yaptığı sırada meslektaşlarının düğününde nikah şahitliği yapan Yüzbaşıoğlu'nın katıldığı nikahta dikkat çeken şey ise polis olan damat ve gelini kelepçelenmesi.

kelpece.png

MÜGE ANLI SON NOKTAYI KOYDU

Geçtiğimiz günlerde adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Müge Anlı konuda hakkında hiçbir açıklama yapmazken, Akçıl, Müge Anlı ile hakkındaki aşk dedikodularına geçiştirmeli cevap vermişti. Son dönemlerde özel hayatı ile gündeme gelen Anlı 20 Haziran Pazartesi günü yayınlı programında evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu belirterek aşk dedikoduları haberlerine san verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN